MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 16:34

(P) Aparatură și echipamente electrice – o necesitate pentru domenii de activitate din cele mai diverse

Distribuie

În fiecare sector de activitate se caută eficiență, perfomanță, productivitate sporită – și toate acestea la costuri cât mai avantajoase. Pentru ca toate aceste aspecte să fie îndeplinite, este nevoie de furnizori care să ofere soluțiile potrivite, în special atunci când vine vorba de aparatură și echipamente electrice.

Elematis, o companie cu capital 100% românesc, este unul dintre furnizorii de pe piața de accesorii, aparatură și accesorii electrice, având ca obiect principal de activitate importul și distribuția acestora. Cu o experiență de 7 ani în domeniu, compania reușește să furnizeze soluții potrivite pentru diverse sectoare de activitate. Informațiile complete despre oferta de produse și servicii pot fi găsite pe site-ul www.elematis.ro. În rândurile următoare vă oferim o scurtă prezentare a acestora.

Aparatură și accesorii electrice destinate domeniului rezidențial

Întrucât printre necesitățile de bază legate de confortul în locuințe se numără și dotarea cu echipamente și accesorii electrice eficiente, în oferta Elematis sunt incluse asemenea soluții, de la cele mai simple și până la cele mai complexe.

Începând de la cabluri și conductori, copex și tuburi PVC și până la stabilizatoare, corpuri de iluminat și UPS-uri, catalogul Elematis.ro le include pe toate.

Pentru ca siguranța să primeze atunci când vine vorba de instalații electrice într-o locuință, este necesar ca elementele componente ale acestora să respecte standardele de calitate impuse. Astfel, la Elematis pot fi regăsite echipamente și accesorii electrice de la brand-uri recunoscute, care și-au câștigat de-a lungul timpului capitalul de încredere din partea clienților.

Diversitatea este caracteristica principală în această categorie de produse, iar în cazul în care gama extinsă a acestora poate pune în încurcătură un client, consultanții Elematis îl pot îndruma către acele produse și echipamente potrivite cu necesitățile sale.

Echipamente și accesorii electrice pentru domeniul industrial

După cum menționam și la început, există o serie de condiții ce trebuie îndeplinite pentru ca o activitate să devină profitabilă: este vorba despre eficiență în fiecare proces, randament ridicat, productivitate sporită și performanțe pe măsură. Toate acestea nu ar putea fi posibile, în special în sectorul industrial, fără echipamentele și accesoriile electrice potrivite, care să respecte cerințele calitative.

În cadrul catalogului disponibil pe www.elematis.ro există numeroase echipamente menite să faciliteze activitatea și procesele desfășurate în segmentul industrial. Categoria debutează cu binecunoscutele motoare electrice, care pun în mișcare angrenaje, utilaje și echipamente din cele mai diverse. Produsele disponibile nu se limitează însă doar la această sferă – există în ofertă și convertizoare de frecvență, surse de tensiune, contactoare, relee și protecții, alături de senzori, limitatoare și alte materiale electrice.

Servicii destinate atât domeniului industrial, cât și celui rezidențial

Atunci când selecția anumitor produse este îngreunată de lipsa cunoștințelor în domeniu, de soluțiile foarte diverse oferite de piață ori de incapacitatea de a decide care este cea mai bună alternativă, serviciile de consultanță își intră în rol.

Atât pentru domeniul industrial, cât și atunci când vine vorba despre produse destinate sectorului rezidențial, recomandările consultanților facilitează deciziile clienților.

În plus, tot în cadrul site-ului se menționează și o altă categorie de servicii pe care reprezentanții Elematis le pot oferi. Aceasta se referă la execuția panourilor și tablourilor electrice de distribuție și a sistemelor de automatizări industriale.

Alte avantaje oferite clienților, partenerilor și colaboratorilor

Într-o lume în care oricine conștientizează importanța calității, orice echipamente, materiale și accesorii electrice trebuie să respecte anumite standarde. Astfel, produsele puse la dispoziție de Elematis sunt în conformitate cu standardele calitative românești și europene. Acestea respectă toate reglementările tehnice și vin la pachet cu agremente, certificate de calitate și garanție.

Clienții, partenerii și colaboratorii Elematis mai beneficiază de asemenea și de siguranța că au parte de produse provenite de la producători cu renume în domeniu, indiferent dacă soluțiile pe care le caută vizează segmentul rezidențial sau cel industrial. Câteva dintre brand-urile partenere ale Elematis sunt Schneider Electric, Wago, Philips, Electroplast, Siemens, Schrack – însă lista nu se rezumă doar la aceste nume.

Atunci când diversitatea produselor este completată de servicii de consultanță și vine la pachet cu calitatea căutată, se obține mixul ideal prin care oricine poate găsi soluția potrivită pentru propriul business sau propria locuință. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial www.elematis.ro.

Loading...
Comentarii