14 Noi. 2017 16:28

(P) Berluni, confort fara limite: Profita de centralele termice la reducere de Black Friday!

Distribuie

Iarna se apropie asa ca nu o lasa sa te ia pe nepregatite! Ocupa-te de sistemul termic al locuintei tale si monteaza cele mai eficiente si moderne centrale termice oferite de Berluni, pe care le poti achizitiona la oferte speciale cu ocazia Black Friday! Vestile bune nu se termina aici, deoarece reducerile de pret au fost aplicate pentru mai multe categorii de produse de pe site-ul nostru, asa ca ai de unde alege: centrale termice, calorifere si boilerele, dar si alte produse selectionate-toate au preturi speciale, doar la Berluni!

Daca nu esti inca decis ca ar trebui sa ne alegi, iti oferim alte 3 motive pentru care sa achizitionezi produsele noastre:

  1. Calitate

Chiar daca iti oferim preturi mai mici, nu neglijam nici calitatea. Astfel, produsele care sunt incluse in oferta noastra fac parte din cele mai noi game de sisteme termice lansate de producatorii renumiti de centrale termice, boilere si calorifere. Toate produsele noastra incorporeaza tehnologii ultraperformante, care garanteaza eficienta si randamentul crescut, la fel ca si siguranta pe care ti-o ofera in timpul utilizarii lor. Printre centralele termice pe care le comercializam se numara modele produse de Ariston, Vaillant, Ferroli, ProTherm, Viessman, Budderus si Immergas, producatori recunoscuti pentru calitatea pe care o ofera.

  1. Diversitate

Diversitatea este un alt beneficiu de care te poti bucura daca alegi Berluni! Oferim o gama variata de modele de centrale termice, printre care: centrale termice electrice, centrale electrice pe lemne, centrale electrice in condensatie, centrale termice pe peleti, dar si termostate si alte accesorii necesare functionarii optime a acestor instalatii. De asemenea, punem la dispozitia clientilor boilere termoelectrice si electrice si calorifere confectionate din fonta, aluminiu sau otel, ideale pentru a fi montate in intreaga locuinta.

  1. Servicii suplimentare

Pe langa sistemele si accesoriile de incalzire, la Berluni iti oferim si servicii suplimentare, pentru ca iarna sa nu iti creeze niciun disconfort termic in propria locuinta! Asadar, fie ca vorbim despre servicii de montaj sau de reparatii sau de autorizatii ISCIR, expertii Berluni iti vin in ajutor, dand dovada de profesionalism si promptitudine!

Black Friday bate la usa? Stocurile noastre au fost aprovizionate si te asteapta sa le descoperi! Daca vrei sa fii primul care beneficiaza de cele mai tari oferte la sistemele de incalzire Berluni, inscrie-te pe site-ul nostru www.berluni.ro .

Loading...
Comentarii