MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2018 14:31

(P) Ciocotec îţi pune la dispoziţie Huse Samsung Galaxy S9 pentru telefonul tău

Distribuie

Ai auzit şi tu că ultimul telefon de la Samsung este deja în precomandă. Astfel că dacă ai reuşit deja să îţi comanzi unul, e de la sine înţeles că ai nevoie de una dintre aceste huse samsung galaxy s9. Deşi poate că sună ciudat, să ai ultimul model de smartphone şi să trebuiască să îl asiguri cu o husă, noi îţi spunem în schimb că este cea mai bună modalitate de a proteja un telefon de eventualele neplăceri pe care ţi le poate cauza. Începând de săptămânile trecute pe Ciocotec.com, ai disponibile deja cele mai interesante, catchy şi amuzante huse pentru samsung Galaxy S9 şi S9 Plus!

Ai grijă de telefonul tău …. cu huse premium din materiale bune!

Cel mai important lucru când ai un astfel de telefon este să ai grijă de el. Având în vedere că costul unui display în caz de spargere costă o avere, cel mai bine ar fi să investeşti într-o husă care să te ajute să previi astfel de accidente.  De asemenea ai nevoie de o husă foarte bună, din material care să reziste la căzături şi care să îţi ofere siguranţa că în caz de o lovitură, doar aşa telefonul tău va reuşi să rămână intact, susţine Ciocotec. Bineînţeles, ca să sporeşti siguranţa telefonului tău cea mai bună soluţie ar fi să combini protecţia cu două produse simultan. Iar acestea sunt bineînţeles husa de protecţie şi folia de sticlă cea de toate zilele, pe care orice smartphone care se respectă… o are!

De ce să cumperi o husă de telefon de pe Ciocotec.com?

Poate că deja ţi-ai pus întrebarea asta. Ei bine, Ciocotec se diferenţiază de alte branduri prin calitatea serviciilor pe care o oferă, prin varietatea de huse pe care le comercializează astfel încât să nu pleci niciodată de pe site-ul lor cu mână goală. Au huse pentru orice tip de buzunar şi sunt gata să te uimească cu design-ul lor atractiv, dar şi cu calitatea pe care o au.  Însă pe Ciocotec nu vei găsi doar huse de telefon. Începând de la huse, folii de protecţie a ecranelor şi până la gadgeturi, Ciocotec îţi pune la dispoziţie multe categorii de produse de unde ai ce alege ca să îţi fie pe plac. Pe lângă asta, la ei pe site vei găsi mereu chiar şi huse iphone x, deşi la început erau destul de greu să găseşti ceva cu adevărat care să îl protejeze, Ciocotec a făcut eforturi şi pe lângă asta chiar poţi să găseşti o mulţime de huse pentru orice tip de telefon ai avea.

De acum, Ciocotec iti poate fi un prieten de nădejde

Dacă ştii că tot ce ai nevoie după cumpărarea telefonului este să ai o husă care să îl protejeze, alege Ciocotec. Brandul #1 în tot ce ţine de accesorii, huse de telefon şi folii de protecţie pentru ecran. Tot ce trebuie să faci este să intri pe https://ciocotec.com, să intri pe pagina destinată modelului tău de telefon, să alegi husa care îţi place cel mai mult şi să dai comanda. Totul este la o distanţă de un click! Nu uita că telefoanele se pot păstra aşa cum le-ai cumpărat doar dacă foloseşti accesorii pentru a-l proteja.

Loading...
Comentarii