MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 15:59

(P) Funerare Alexandru este alături de familiile îndoliate

Distribuie

Momentul trecerii în neființă a unei persoane dragi este probabil unul dintre cele mai triste din viața oricărui om. În astfel de situații, cuvintele sunt de prisos iar cei din jur, oricât de mult ar ține la tine, nu pot face nimic ca să te ajute să treci peste cu bine. Fiecare persoană experimentează diferit propriile trăiri, fiecare persoană face față diferit durerii și au metode diferite prin care pot trece peste astfel de momente.

Dar, odată cu durerea provocată și golul lăsat în suflet, un astfel de eveniment vine și cu multe chestiuni organizatorice și lucruri de stabilit. Orice deces necesită foarte multe acte, înmormântarea trebuie să fie pregătită și organizată corespunzător, pe scurt, apar o mulțime de alte probleme, iar pe lângă durerea produsă de pierderea unei persoane dragi, nimeni nu și-ar mai dori și bătăi de cap cu privire la astfel de lucruri. Apelarea la o firmă de pompe funebre care să se ocupe de toate devine cea mai indicată soluție, iar una dintre cele mai cunoscute firme de pompe funebre din București este firma Funerare Alexandru.

Chiar dacă locația firmei de pompe funebre este în București, în sectorul 6, firma Funerare Alexandru oferă servicii de pompe funebre atât pe raza capitalei cât și în împrejurimi.

Ce face ca această firmă să fie printre cele mai bune din capitală? În primul rând experiența de peste 10 ani în domeniu și gama de servicii complete și impecabile ridică Funerare Alexandru în topuri.  Oamenii caută servicii complete, servicii care să le ofere tot ce au nevoie pentru a se feri de eventualele bătăi de cap ce pot să mai apară.  Persoanele îndoliate preferă să-și aloce timpul liber pentru a-și aduce aminte cu drag de persoane pierdută, mai degrabă decât pentru a se ocupa de toate chestiunile organizatorice și hârtiile ce trebuie întocmite.

Funerare Alexandru pune  la dispoziția clienților 6 pachete funerare bazate doar pe ajutorul de înmormântare, 4 dintre acestea fiind pentru domiciliu, iar restul de 2 pentru spital. Există diferențe la prețuri pachete funerare în 2018 deoarece s-a mărit ajutorul de înmormânatare la 4162 lei, iar Funerare Alexandru oferă servicii complete, actualizate, în funcție de preferințele și posibilitățile clienților. În cazul pachetelor mai mici, se oferă familiei diferența de bani.

Primul pachet Domiciliu Standard are prețul de 3512 lei și oferă strictul necesar de la un sicriu echipat complet, până la setul complet de servicii funerare.

Al doilea pachet Domiciliu Plus are prețul de 3712 lei și vine în plus cu seturi de pominete, coroane de flori și set de tămâiat la cimitir.

Al treilea pachet Domiciliu Extra are prețul de 3912 lei și are în plus la sicriu 4 mânere, 1 crucifix și 6 cuie.

Al patrulea pachet Domiciliu Extra Plus are fix prețul ajutorului de înmormântare 4162 lei și este cel mai complet pachet dintre toate.

În ceea ce privește pachetele pentru spital, Funerare Alexandru pune la dispoziție un Pachet Spital Standard la prețul de 3512 lei și dispune de un sicriu echipat complet și de servicii funerare necesare inclusiv transportul sau un Pachet Spital Plus la prețul de 3912 lei și conține în plus 12 pominete, 3 farfurii cu colivă, coroană din garoafe și set tămâiat la cimitir.

Funerare Alexandru garantează servicii efectuae cu seriozitate și strictețe, în conformitate cu toate prevederile legale din domeniu „Vrem ca oamenii să apeleze cu încredere la noi, să știe că le suntem alături indiferent de ce nevoi ar avea, să știe că se pot baza oricând pe noi, iar dacă au vreodată vreo nelămurire pot oricând să ne contacteze telefonic pentru mai multe informații. Consultanța e gratuită!' a declarat managerul Funerare Alexandru.

Loading...
Comentarii