12 Oct. 2017 14:30

(P) Ieși din statistici și ai grijă de tine în mod inteligent atât ca timp, cât și ca bani. Ce lași netratat acum te va costa scump în viitor

Distribuie

Cum bine știm, suntem campioni când vine vorba de amânarea tratării problemelor de sănătate. Dacă nu e foarte grav, spui că merge și așa și că vei încerca să pui niște bani deoparte ca să-ți rezolvi, de exemplu, dintele acela care te tot supără. Cum viața e foarte complicată, apar mereu alte lucruri „mai importante” decât grija față de propria sănătate. Și cum trebuie oricum să te împrumuți până la salariu pentru tot felul de urgențe, îți spui că e ceva minor și mai amâni cheltuiala la dentist.

Acest mod de gândire, a adus românii în topul populațiilor cu cele mai grave probleme dentare din Europa. 7 din 10 persoane şi-au pierdut cel puţin un dinte, iar 3 din 10 români nu mai păstrează niciun dinte natural, potrivit datelor celui mai recent Eurobarometru.

Însă, o problemă medicală care pare minoră, ca lipsa unui dinte, se poate complica sau transforma rapid într-un lucru ce afectează nu doar ceilalți dinți, ci și întregul organism. E adevărat că atunci când ai și un loc de muncă greu, o familie de hrănit și tot felul de cheltuieli neprevăzute, lucrurile tind să se complice. Dar, neglijarea propriei sănătăți nu te va afecta doar pe tine, ci și pe cei dragi.

Cum poți evita asta

Tratează problemele încă de la primele semne. O carie ignorată, de exemplu, poate duce la pierderea dintelui sau a măselei. Dinții lipsă, care nu sunt înlocuiți de un implant, afectează întreaga dantură și capacitatea de a mesteca, putând contribui la apariția sau la accentuarea unor boli de stomac. Acest obicei te va ajuta nu doar să te ții sănătos, ci și să cheltuiești mai puțin.

Când nu ai banii necesari pentru a-ți rezolva o problemă de sănătate, caută căi alternative de a obține suma de care ai nevoie

Cel mai des, obișnuim să cerem un împrumut rapid de la prieteni sau familie. Însă, cum au tot existat situații pentru care am fost nevoiți să luăm bani, preferăm să nu mai facem nimic decât să apelăm iarăși la cineva.

Mulți dintre noi tind să evite sursele de finanțare din afara cercului de cunoscuți, mai ales dacă nu avem studii de economie sau nu ne simțim specialiști. Există însă instituții financiare nebancare (IFN online) care îți pot oferi un credit nebancar rapid online în termeni flexibili și în condiții avantajoase.

CreditFix.ro, spre exemplu, are un produs special creat pentru a oferi o soluție celor trebuie să-și rezolve repede o problemă de sănătate sau o altă situație neprevăzută. Este vorba despre Creditul online urgent pe care îl poți obține rapid, cu minim de documente și fără să te deplasezi la o agenție. Iar pentru primul împrumut de la CreditFix.ro beneficiezi de dobândă 0%, rambursezi exact suma împrumutată.

Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să intri pe www.creditfix.ro și să completezi formularul online. Consultanții CreditFix.ro îți vor analiza solicitarea în regim de urgență și te vor ajuta să obții chiar în aceeași zi un împrumut de bani pentru rezolvarea problemelor tale.

Încearcă și tu soluția asta. Află mai multe detalii pe www.creditfix.ro sau la 0374.477.337 și menține-te sănătos ca să poți avea grijă de cei dragi ție!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 23 iulie 2018. Berbecii au o stare de spirit excelentă
Loading...
Comentarii