MENIU CAUTĂ
15 Sep. 2015 08:57

(P) Panouri Radiante. Trei spatii pe care le putem incalzi eficient cu panouri radiante

Distribuie

Cu un principiu de functionare indentic cu principiul prin care Soarele incalzeste Pamanul, panourile radiante incalzesc uniform incaperea, specialistii estimand reduceri considerabile la facturile de energie electrica.

1. Incalzirea cu panouri radiante. O buna solutie pentru incalzirea camerei copilului

Incalzire economica si sanatoasa, incalzirea cu panouri radiante reprezinta solutia ideala pentru incalzirea camerei copilului.
Datorita principiului de functionare ce are la baza radiatiile infrarosii, unic in randul sistemelor de incalzire, panourile radiante nu usuca aerul, mentinand umiditatea optima in camera copilului.
De asemenea, daca aveti probleme cu igrasia, sursa sigura de imbolnavire a copilului, panourile radiante reprezinta solutia perfecta.
Incalzirea cu panouri radiante este renumita pentru efectele benefice pe care le are asupra organismului uman. Cateva efecte benefice:

  • imbunatateste circulatia sangvina;
  • regleaza sistemul respirator;
  • imbunatateste somnul;
  • efect antidepresiv;
  • previne aparitia diverselor alergii;
  • intareste sistemul imunitar;
  • efect anticancerigen;
  • etc.

Vedeti oferta cu panouri radiante a celor de la www.panouri-radiante-infrarosii.ro: CLICK AICI

2. Incalzirea cu panouri radiante. Solutia ideala pentru incalzirea biroului

Biroul este locul unde ne petrecem o mare parte din timp asa ca, acesta ar trebui sa ne asigure confortul optim pentru a ne desfasura activitatea in bune conditii.
Starea de confort este influentata in mare masura si de temperatura ambientala.
O temperatura ambientala placuta pe timpul iernii, uniforma in intreaga incapere, se poate obtine prin folosirea incalzirii cu panouri radiante.
Cu panouri radiante nu va mai exista acea diferenta mare de temperatura dintre podea si tavan, acestea incalzind cu prioritate obiectele din interiorul biroului, incalzirea aerului avand ca sursa obiectele incalzite in prealabil.
In cladirile cu mai multe birouri, incalzirea cu panouri radiante prezinta avantajul incalzirii individuale a fiecarui birou, fiecare persoana avand posibilitatea de a-si incalzi biroul dupa bunul plac.
Totodata, panourile radiante se pot folosi intr-un mod si mai economic astfel: avand in vedere ca munca la birou se desfasoara intr-un anumit numar de ore, cu un termostat programabil atasat se pot stabili temperaturi inferioare in perioada in care nu se afla nimeni la birou, minimizandu-se considerabil costurile aferente incalzirii.

3. Panouri radiante. Solutia perfecta pentru incalzirea spatiilor industriale (halelor)

Exista panouri radiante speciale pentru incalzirea halelor, ce se pot instala la inaltimi cuprinse intre 3,5 si 8 m.
In ceea ce priveste incalzirea spatiilor industriale, in functie de destinatia spatiului respectiv, panourile radiante pot fi folosite in doua moduri:
Pentru incalzirea intregului spatiu, facandu-se o dimensionare astfel incat sa se asigure temperatura ambientala dorita in intreaga hala.
Pentru incalzirea locala, instalandu-se panouri radiante doar in zona in care muncitorii isi desfasoara activitea, realizandu-se incalzirea acestora si a aerul din jurul lor. Este o metoda de incalzire economica, pe care o poate asigura doar incalzirea cu panouri radiante.
Mai multe detalii despre incalzirea cu panouri radiante, preturi, specialisti gasiti pe www.panouri-radiante-infrarosii.ro.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Emil Rengle, despre cel mai extravagant lucru pe care l-a făcut
Loading...
Comentarii