06 Feb. 2018 12:45

(P) Succesul cărților lui Osho și modul în care acestea îți pot schimbă viața

Distribuie

Dacă nu știi cine este Osho, înseamnă că de astăzi începe o nouă etapă în viața ta, pentru că întreaga colecție de cărți scrise de maestrul indian sunt hotărâtoare pentru soarta fiecărui om. Osho, pe numele său adevărat Chandra Mohan Jain, s-a bucurat în ultimii ani de o popularitate fulminantă în România, scrierile sale fiind primite cu drag și pasiune de publicul larg.

Subiecte precum dragostea, erotismul, familia, soarta, împachetate într-un meștesug fin al cuvintelor și concretizate în idei clare și care transced banalul, i-au adus filosofului un renume greu de zdruncinat.

Scrierile sale au ținut de urât sufletelor zbuciumate, au dat sens vieții altora și au fost pansament pentru toți cei care au ținut vreodată în mână o carte scrisă de Osho. Iată de ce cărțile sale au un succes atât de răsunător:

Filosofie pe ințelesul tuturor

Prin modul în care a reușit să dilueze profunzimea și solemnitatea subiectelor abordate, prefăcându-le în scrieri ușor de parcurs pentru mase, Osho a oferit lumii întregi idei dedicate tuturor. Citindu-l, filosofia pare un lucru atât de simplu, ca și cum ai înțelege peste noapte cuvintele unei limbi străine. Și cât de multe lucruri frumoase poate ascunde un dialect nou, pe care abia acum îl poți înțelege pentru prima dată.

Cât despre subiectele abordate în cărțile maestrului indian, acestea au reprezentat dintotdeauna laitmotive profunde în viețile noastre. Nu este de mirare faptul că modul în care lumea întreagă a rezonat cu scrierile sale a fost pur și simplu o urmare firească a înțelegerii unor lucruri ascunse în suflet, pe care cu greu le-am fi putut vreodată verbaliza singuri.

Câte un gând pentru fiecare dintre noi

Aceste cărți scrise de Osho formează un tot unitar, o descriere completă a lumii. Fiecare poate găsi în colecția sa de scrieri câte un gând sau câte o frază, descifrând astfel o enigmă personală, căruia de foarte multă vreme încearcă să îi găsească un sens. Indiferent de subiectul abordat, Osho a construit de-a lungul vremii sisteme proprii de gândire, câteodată prea îndrăznețe pentru perioadele de timp în care ele au fost transmise maselor. De aceea, emoția citirii unei astfel de cărți se clădeste treptat, plecând tocmai de la ideea că vei găsi mereu ceva nou, ceva proaspăt, piesa finală a unui puzzle din sufletul tău.

Îmbină mereu utilul cu plăcutul

Scrierile lui Osho sunt potrivite pentru a fi citite într-o după-amiază caldă de vară, în grădina casei tale, sau într-o dimineață friguroasă de iarnă, când simți că mesajele sale îți oferă energia pozitivă de care ai nevoie pentru întreaga zi. În avion sau pe plajă, pe terasa umbroasă a unei cafenele sau chiar în confortul căminului tău, lectura acestor cărți oferă întotdeauna o plăcere de nedescris. Stilul unic al lui Osho, îndrăgit de o lume întreagă, oferă un mix perfect de învățături și perspective, combinate cu plăcerea unei lecturi ușor de parcurs, într-un cadru perfect.

Comandă online chiar acum cărțile lui Osho și lasă-te prins în lumea fascinantă a ideilor sale, printr-o lectură extrem de interesantă. Poți începe exact cu subiectul tău preferat, fie că este familia, dragostea, erotismul sau soarta, pentru că învățăturile lui Osho ating în egală măsură toate aceste domenii.

Loading...
Comentarii