MENIU CAUTĂ
08 Ian. 2018 13:57

Serviciile de animație, o alegere constantă a părinților

Distribuie

Preferințele copiilor când vine vorba de o petrecere, zi onomastică se referă de fiecare dată la joc și joacă. Așa definesc ei o zi împlinită, o zi distractivă. Ori piața răspunde favorabil când vine vorba de astfel de opțiuni; serviciile de animatori copii sunt din ce în ce mai populare, un segment ce menține interesul publicului la cote înalte.

Într-o scurtă definiție, animatorii de copii sunt cei care înțeleg cel mai bine lumea celor mici. Se pun în pielea lor și reușesc să le stârnească interesul, să le ofere clipe de distracție. Nu este atât de simplu pe cât pare pentru că psihologia din spatele acestei experiențe și abordări este una complexă. Cu toții am fost copii, însă odată ajunși adulți am cam uitat lumea fanteziei, lumea basmelor, a copilăriei. Animatorii trebuie să se preteze unor grupe de vârstă dintre cele mai mici, trebuie să știe cum să ii facă pe pitici receptivi. Energia, imaginația și o sumedenie de jocuri sunt alte ingrediente necesare.

Paradisul Personajelor, paradisul copiilor

O agenție de profil precum se arată pe pagina lor oficială paradisulpersonajelor.ro trebuie să dispună de o sumedenie de servicii. Cu idei interesante și inedite, având în vedere că se adresează copiilor în primul rând, animatorii au nevoie de acel altceva. Aflăm și din lista lor de opțiuni ce anume încânta cel mai mult.

Experiența unică trăită de copii înseamnă o întâlnire cum nici nu visau, aceea de a vedea cu ochi reali personajele lor îndrăgite, din basme sau desene animate. Cele mai populare sunt prințesele, zânele și super eroii. Indiferent de alegere, există de fiecare dată promisiunea că întâlnirea va fi una prețioasă și memorabilă.

Într-o definiție mai clară, există actori foarte buni, persoane bine instruite, ce odată costumate corespunzător, pot fi imaginile unui vis împlinit. Se comportă ca și parte din lumea de basm din care aparent fac parte; interpretează în cel mai fidel mod personajele pentru ca și în realitate cei mici să îi îndrăgească la maximum.

Aparte de costumație, de reprezentarea în sine, animatorii sunt și cei care întrețin atmosfera. În funcție de ocazie, dacă este o petrecere tematică, o zi onomastică etc., aceștia sunt responsabili cu distracția evenimentului. Orice părinte știe că un spațiu de joacă nu este de ajuns, că un singur joc nu poate fi singură sursă de entertainment. Așadar, animatorii, specializați cu acest domeniu de activitate, vor ști ce plan de distracție să ofere.

Un party al copiilor

Mergând pe principiul pretențiilor, cele mai multe dintre petrecerile pentru copii prezintă o multitudine de cerințe, de la cei care participă la tematică sau decor. Așadar, într-un mod complex, Paradisul Personajelor oferă de la seturi de decor până la jocuri și ore planificate de joacă. Spre exemplu, spre marea bucurie a celor mici ce își doresc să calce pe urmele idolilor, se pot închiria costume specifice. Pentru cei care doresc să completeze decorul cu tot felul de detalii pe aceeași tematică ca și evenimentul în sine, se poate alege un balon Jumbo. Mascotele pot fi oricând o prezență amuzantă în loc de hostess, în timp ce alte tipuri de party-uri sunt pline de culoare și savoare prin prezența unor ursitoare.

A se înțelege că animatorii înseamnă de fapt o altfel de lume, raportată la nevoile celor mici. Cu cât există mai multe servicii disponibile, cu atât mai multe sunt și șansele ca atât copiii, cât și părinții să fie pe deplin mulțumiți.

Trendul animatorilor și a serviciilor aferente acestora

Mulți încă se întreabă de ce trebuie să existe astfel de pretenții la party-uri de copii, în condițiile în care jucăriile pentru aceștia sunt de ajuns sau spațiile destinate lor. Ei bine, la fel ca orice alt adult, copiii caută mereu interesantul din orice. Dacă sunt invitați la o petrecere, atunci se așteaptă să facă și altceva decât în mod normal. Altfel, ar fi doar o zi obișnuită.

Animatorii sunt și cei care le demonstrează că este bine să visezi și să crezi; le întăresc acestora ideea că visele pot deveni realitate. Un factor psihologic implicat este și el benefic pentru încrederea pe care o  pot capătă cei mici, în forțele și gândurile proprii. Și dacă acest beneficiu vine la pachet și cu distracția garantată, atunci sunt toate motivele că animatorii să fie o prezența de dorit.

Pentru cei interesați, pagină oficială paradisulpersonajelor.ro prezintă toate informațiile, serviciile și prețurile aferente.

Loading...
Comentarii