Ai un e-book reader sau o tabletă? Iată cum găseşti cărţi gratuite în limba română

29 ianuarie 2013 16:09

Este foarte comod să citeşti cărţi electronice în metrou, în autobuz, în vacanţă sau oriunde te deplasezi. Nu ocupă loc, nu sunt grele şi îţi poţi lua cu tine o bibliotecă întreagă. Deşi ar trebui să le găseşti pe site-ul oricărei librării, cărţile gratuite în limba română sunt mai rare, dar există. Specialiştii de la bookaholic.ro îţi arată de unde le poţi lua.

Mai întâi este bine să ştii de unde poţi cumpăra cărţi electronice în limba română, în cazul în care cauţi ceva anume. Iată câteva librării online:
Elefant.ro are o bibliotecă foarte bogată de titluri, preţul cărţilor electronice nu trece de 25 de lei, şi asta mai mult pentru noutăţi. Poţi găsi şi cărţi sub 10 lei sau chiar 5 lei. De asemenea, au şi reduceri, chiar şi cărţi electronice gratis din literatura universa- lă, clasicii secolelor XVIII-XIX.
Polirom oferă vreo 400 de titluri, la preţuri de 10, 13 sau 20 de lei. Are şi cărţi vechi, şi cărţi noi. Spre exemplu, cărţile electronice Polirom se descarcă fie de pe Elefant, fie de pe Barnes & Noble (Nook), fie de pe Reader Store (Sony).
Pe site-ul Humanitas găseşti cam 300 de titluri, cele mai multe fiind cele de la Polirom, dar şi de la Humanitas.
La Nemira, cărţile costă 5, 10, 15 sau 20 de lei şi se găsesc în format epub sau mobi.

Cărţi electronice în limba română – gratis:

Alte linkuri unde poţi găsi diverse cărţi electronice în limba română, gratis:

  • Cărţi bune gratis (formate pdf, epub, mobi)
  • Cărţi download
  • e-biblioteca, unde găseşti vreo 100 de titluri în formate zip, rar, doc sau pdf.
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro