MENIU CAUTĂ
08 Feb. 2018 21:00 , de Rodica Dirzu

Ce mai poți face cu pasta de dinți. Utilizări surprinzătoare

Distribuie

De obicei cu pasta de dinți ne spălăm cel puțin de două ori pe zi: dimineața și seara. Dar, acest produs se mai poate folosi la o mulțime de alte lucruri. Iată ce mai poți face cu pasta de dinți.

 

Poți curăța ecranul telefonului. Dacă nu eșți adepta foliei de protecție și nici nu prea ai grijă de ecranul mobilului, ai toate șansele să îl zgârii. Cu puțină pastă de dinți poate se rezolva această problemă. Este nevoie de o singură picătură pe care o întinzi bine cu ajutorul degetelor. Șterge apoi excesul cu o cârpă uscată și lasă telefonul câteva minute fără să îl foloseșți.

Îți poți curăța unghiile. Dacă ai făcut pauză la ojă și unghiile tale au un aspect mat, le poți da strălucire cu pastă de dinți. Freacă unghiile cu pastă și apoi cu o periuță moale. Spală-le cu apă călduță și șterge-le cu un prosop moale.

Poți curăța obiectele de inox din baie și bucătărie. Oricâtă grijă ai avea de robinetele din baie și bucătărie, calcarul din apă le cam pătează. Cu ajutorul pastei de dinți vei putea să le redai strălucirea și să elimini petele.

O poți folosi pentru vindecarea arsurilor superficiale. Arsurile ușoare se pot trata rapid cu pastă de dinți. Se aplică puțină pastă de dinți imediat ce te-ai ars și se masează ușor până ce intră un pic în piele. Va grăbi vindecarea și va reduce senzația de usturime.

Poți scoate guma de mestecat din păr. Se acoperă gumă de mestecat cu pastă de dinți și se lasă câteva minute să acționeze după care se  îndepărtează ușor.

Se poate folosi pentru curățat fața. Pasta de dinți este benefică pentru tenul gras. Ia un pic de pastă și freacă ușor fața, apoi clătește cu apă călduță și dă-te cu o cremă hidratantă.

Poți curăța urmele de creion de pe pereți. Dacă copilului tău îi place să deseneze pe pereți, nu te îngrijora. Cu pasta de dinți vei reuși să îndepărtezi aceste urme și să faci pereții ca noi. Pasta de dinți se aplică direct pe locul care trebuie curățat și se lasă 24 de ore să acționeze după care se îndepărtează cu o cârpă moale.

Poți elimina zgârieturile de pe CD-uri și DVD-uri. Dacă ai un CD sau un DVD mai vechi, foarte utilizat, care are câteva zgârieturi nu îl arunca! Pune puțină pastă de dinți, întinzând-o din interior spre exterior cu mișcări circulare și vei rezolva problema. Șterge surplusul cu o cârpă moale.

Poți înlătura zgârieturile de pe hainele din piele. Cu ajutorul pastei de dinți se pot îndepărta zgârieturile superficiale de pe obiectele din piele. Întinde pasta de dinți pe zonele afectate și șterge apoi cu o cârpă moale și curată.

Poți curăța ușile cabinei de duș. Șterge ușile de sticlă ale cabinei de duș cu ajutorul pastei de dinți prin mișcări circulare. Clăteșe și usucă. Ușile vor străluci.

Poți dezaburi oglinda. Oglinda din baie se aburește de fiecare dată când faci dus sau o baie relaxantă. Șterge oglinda înainte de acest lucru cu un pic de pastă de dinți și vei împiedica aburirea ei.

Poți curăța încălțămintea. Este vorba mai ales de încălțămintea din piele, în special cea albă care se pătează ușor. Cu puțină pastă de dinți vei readuce încălțămintea la ablul inițial.

Poți elimina petele de cerneală și de ruj de pe haine. Deși sunt pete dificile și aproape imposibil de scos, pasta de dinți vine în ajutorul tău și elimină aceste pete. Se aplică direct pe pată și se freacă bine obiectul vestimentar pătat. Apoi se clătește cu apă și se poate spăla la mașină.

 

 

Loading...
Comentarii