19 Iun. 2017 23:30

Pandișpan cu cireșe. Gătește cu noi rețete delicioase!/VIDEO

Distribuie

 

Vrei să nu dai prea mulți bani pe mâncare, dar să ai o alimentație variată și sănătoasă? În loc să mergi la restaurant, mai bine gătește acasă. Vei avea control total asupra ingredientelor și te vei putea bucura și de aprecierea familiei sau a prietenilor. Încearcă rețetele noastre și te vei convinge! Azi, pandișpan cu cireșe.

 

Pandișpan cu cireșe

Ingrediente: 4 ouă, 200 g zahăr, 200 g făină, 150 ml apă, 150 ml ulei, 250 g cireșe fără sâmburi, sare coajă rasă de lămâie; pentru uns tava: ulei și făină; pentru ornat: zahăr pudră

Preparare: se freacă gălbenușurile spumă cu apa, uleiul și foarte puțină sare. Se bat albușurile, se adaugă apoi zahărul și se bat spumă. Se pun albușurile peste  gălbenușuri și apoi făina, treptat, și se amestecă ușor. Se unge o tava cu ulei, se tapetează cu făină și se toarnă aluatul. Deasupra se presară cireșele. Tava se introduce la cuptor pentru 30 de minute. Pandișpanul se servește pudrat cu zahăr.

 

Citește și: Pat de ciocolată cu cireșe

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Comentarii