MENIU CAUTĂ
18 Aug. 2018 16:32

Cod galben de ploi abundente în Brașov și alte trei judeţe, sâmbătă după-amiază

Distribuie

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis sâmbătă, 18 august, două atenţionări nowcasting cod galben de ploi abundente, valabile pentru Cod galben de ploi abundente în Brașov și alte trei judeţe, valabile în această după-amiază.

  • Astfel, potrivit meteorologilor, până la ora 17.00, în judeţul Braşov, afectate sunt zona municipiului Braşov şi Prejmer, Tarlungeni, Hoghiz, Dumbraviţa, Harman, Şinca, Teliu, Sânpetru, Budila, Racoş, Apaţa, Şercaia, Comana, Maieruş, Parău, Crizbav, Ormeniş, Şinca Nouă, Augustin.
  • În judeţul Covasna, va ploua în Baraolt, Întorsura Buzaului, Ozun, Braduţ, Baţani, Bodoc, Belin, Dobârlau, Haghig, Valea Crişului, Micfalau, Bixad, Aita Mare, Chichiş, Malnaş, Valea Mare.
  • Totodată, în Suceava se va resimţi fenomenul în Gura Humorului, Vicovu de Sus, Frasin, Stulpicani, Vicovu de Jos, Straja, Paltinoasa, Slatina, Ostra, Brodina, Putna, Mănăstirea Humorului, Capu Câmpului.
  • În Neamţ, va ploua la Bicaz, Pângaraşi, Bicazu Ardelean, Tarcău, Taşca.

În aceste zone, se vor semnala averse care vor cumula 25-30 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindina de dimensiuni mici.

În această dimineață, a fost cod galben de ceaţă în mai multe localități din judeţul Harghita și este în vigoare o avertizare meteo de instabilitate atmosferică, în weekendul 17-19 august. Mai mult, revin ploile și în București.


Citește și: EXCLUSIV/Văduva lui Dan Spătaru e co-producătoare a unui show în memoria artistului. De 14 ani se luptă pentru proiect!


 

Loading...
Comentarii