MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 07:59

Prognoza meteo pentru intervalul 13-15 martie. Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Distribuie

Prognoza meteo pentru intervalul 13-15 martie. În următoarele trei zile, meteorologii anunță o vreme închisă, cu ploi care vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, dar cu temperaturi de primăvară.

De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis luni, 12 martie, o avertizare meteo de ploi și vânt puternic, până miercuri dimineața.

Prognoza meteo pentru intervalul 13-15 martie. Marți, 13 martie:

Vremea va fi în general instabilã, dar se va menţine caldã pentru aceastã datã, deşi valorile termice vor marca o uşoarã scãdere faţã de ziua precedentã în majoritatea regiunilor, potrivit Meteoplus.Antena3.ro.

În estul, sud-estul, centrul, nordul ţãrii şi la munte, cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse. Cantitãţile de apã vor depãşi local 15…20 l/mp şi izolat, mai ales în Moldova şi în estul Transilvaniei, 30…35 l/mp. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare şi ploile locale, mai ales în prima parte a intervalului.

Ploile vor avea şi caracter de aversã şi vor fi însoţite, pe arii restrânse, de descãrcãri electrice. La munte, în special la altitudini de peste 1800 m, precipitaţiile vor fi mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud, în est, la munte şi pe spaţii mici în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 şi 17 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 2 şi 8 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru intervalul 13-15 martie. Miercuri, 14 martie:

Vremea va fi în continuare caldã pentru aceastã datã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 18 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între -1 şi 7 grade Celsius.

Cerul va fi temporar noros şi vor fi ploi de scurtã duratã şi posibil descãrcãri electrice, local în centrul, sudul, estul ţãrii şi izolat în restul teritoriului.

La munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificãri ziua, mai ales în est, în sud şi la munte.

Prognoza meteo pentru intervalul 13-15 martie. Joi, 15 martie:

Deşi valorile termice vor marca o scãdere faţã de intervalul precedent, vremea va rãmâne caldã în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 şi 16 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între -2 şi 8 grade Celsius, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -7 grade Celsius.

Cerul va avea înnorãri temporare, iar local va ploua slab, ziua mai ales în jumãtatea de est a teritoriului, iar noaptea cu precãdere în vest şi sud-vest. La munte precipitaţiile vor fi mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, iar în cursul zilei şi în regiunile sudice şi sud-estice. Noaptea, mai ales în sud-est vor fi condiţii de ceaţã.CITEȘTE ȘI… REPORTAJ/Meci caritabil de hochei pentru un tată fără picior care-şi creşte singur copiii, după ce mama micuților a murit 

Loading...
Comentarii