17 Iul. 2018 14:00

Anca Serea merge în parc și cu copiii vecinilor. „Recent, am fost cu 4 ai noștri și încă 3 ai vecinilor”

Distribuie

Anca Sera și Adi Sînă au o familie numeroasă, cu cinci copii, însă puțini știu că în casa lor sunt mereu și copiii de pe stradă. Mai mult, Anca Serea merge în parc și cu copiii vecinilor, în afara celor patru micuți ai ei.

Pentru Anca Serea mult nu e niciodată prea mult. Așa se face că pe lângă cei patru copii ai ei pe care îi duce în parc aproape în fiecare seară, fosta prezentatoare TV este însoțită și de cei ai vecinilor sau ai prietenilor.

„Nu doar că mergem cu copiii noștri, mai vin și vreo 2-3 vecini, că aia e. Ne e milă de ei și când plecăm, fiindcă ei se joacă tot timpul împreună, sunt o gașcă mare, nu poți să le zici că am plecat și ei stau acasă. Unii părinți muncesc până mai târziu sau nu sunt acasă în momentul respectiv și îi mai luăm cu noi și pe ceilalți pentru că așa e normal. Dar și ai noștri mai stau peste zi la ceilalți copii acasă. Deci cumva este o situație „win-win'. Deci recent am fost cu doi vecini gemeni, Darius și David, ai noștri patru și încă o vecină, deci șapte copii, dar eram și cu mămica băieților. E o aventură, dar m-am obișnuit', ne-a povestit Anca, mărturisindu-ne că este foarte supărată din cauza faptului că în parcurile din Capitală sunt extrem de multe insecte și nu-și poate lăsa copiii în voie.

Comentarii