29 Mai. 2018 09:07

Atmosferă de Champions League la promovarea Petrolului Ploiești în Liga 2. 10.000 de oameni au produs un show incendiar

Distribuie

Atmosferă de Champions League la promovarea Petrolului Ploiești în Liga 2. 10.000 de oameni au produs un show incendiar.

Suporterii Petrolului, 10.000 la număr, au fost din nou la înălțime la ultimul meci pe 'Ilie Oană' din Liga 3, 0-2 cu SC Popești Leordeni, și au realizat o coregrafie senzațională, care a durat 7 minute. Coregrafia a fost realizată atât la peluza unde stă galeria 'lupilor', cât și la tribuna a doua.

'Mereu în luptă să apăr ce am învățat să iubesc de la tine, tată. Sunt vremuri tulburi, Știm ce ne așteaptă', a fost unul dintre mesajele afișate de galeria celor de la Petrolul.

Spectacolul a continuat cu un show pirotehnic care a dus la întreruperea partidei timp de 10 minute, în două episoade. La final, jucătorii au primit trofeul ligii a treia şi medaliile de campioni în mijlocul fanilor. Petrolul îşi asigurase promovarea de acum două etape, iar înfrângerea de sâmbătă este abia a doua de la reînfiinţarea clubului.

A fost ultimul meci din cariera de jucător pentru căpitanul „galben-albaştrilor”, Claudiu Tudor, care şi-a anunţat retragerea din activitate cu o zi înaintea partidei.

Comentarii