11 Oct. 2018 14:00

Ce face Bianca Sârbu de când nu mai apare pe micul ecran

Distribuie

Bianca Sârbu a prezentat emisiunea Agentul Vip' alături de Cristi Brancu doar un sezon. Din această toamnă, locul ei a fost luat de Majda Aboulumosha. Actrița ne-a povestit despre cauzele care au dus la această schimbare, dar și despre proiectele care o țin ocupată în prezent.

Bianca Sârbu nu mai apare pe micul ecran la emisiunea de la Antena Stars, dar nu pare să îi ducă dorul. Și asta pentru că abia îi ajunge timpul pentru a sta cu familia și a-și îndeplini obligațiile profesionale. 

Am avut un contract, s-a terminat, am rămas în relații foarte bune cu Antena, pentru că ei practic mi-au oferit această posibilitate. A venit timpul unor schimbări, mi-am dat seama că e și foarte greu să fii zi de zi pe micul ecran cu doi copii, cu teatru, cu evenimente, eu și cânt la petreceri și atunci nu mai puteam să le fac pe toate. Am și un bărbat tânăr, trebuia să mă ocup și de el și mi-am dat seama că unei emisiuni zilnice nu îi mai fac față pur și simplu', a declarat, pentru Libertatea, Bianca Sârbu

Comentarii