09 Oct. 2017 13:45

Ce mașină a venit să o ia acasă pe Simona Halep de la aeroport

Distribuie

Ce mașină a venit să o ia acasă pe Simona Halep de la aeroport. Ca de obicei, cel care a preluat-o și pe Simo, și bagajul ei, a fost fratele Nicolae.

Simona Halep a revenit acasă, la ora 12.10, în România. 'După cum se vede, sunt emoționată'. Ce mesaj a bucurat-o în mod deosebit. Ce recompensă i-au pregătit părinții / FOTO

De la aeroport nu a lipsit Nicolae, fratele mai mare al Simonei. În vârstă de 31 de ani, Nicu Halep a pierdut un pariu în copilărie, iar de atunci vine de fiecare dată să-şi aştepte sora la terminalul Sosiri'.

Aşa este, a fost un pariu, mai mult o glumă. Eu n-am ajuns jucător de tenis, dar mă bucur că a reuşit Simona. Nu toţi putem face performanţă. Eu mă ocup acum, împreună cu tata, de afacerile familiei', ne-a spus Nicolae Halep.

Am făcut atunci o glumă, iar acum îşi ţine pariul pierdut. Mă tachina mereu cu asta, îmi zicea să mă las de tenis, că nu voi ajunge nicăieri. Râdeam atunci. El făcea tenis, dar nu a făcut performanţă. Nu a reuşit, fiindcă nu e un tip activ, e diferit de mine. Acum, el îmi cară geanta, vine să mă aştepte la aeroport. Mă ajută mult', povestea Simona, într- un interviu acordat anul trecut pentru Libertatea.

EXCLUSIV | Nicolae e «hamalul» Simonei HALEP! Iată motivul pentru care fratele sportivei îi cară geanta cu echipamentul de tenis

Comentarii