08 Feb. 2018 21:21

Ce spune Ada Solomon, producătoarea filmului „Soldații – Poveste din Ferentari”, despre boicotul de la MȚR

Distribuie

Proiecția filmului „Soldații – Poveste din Ferentari' a stârnit controverse și chiar un mini-protest în fața Muzeului Țăranului Român, la care au participat aproximativ 20 de persoane.

Chiar și în sala de proiecție au fost discuții aprinse, iar proiecția a fost întreruptă și apoi reluată. Cu puțin timp înainte de începerea incidentelor, producătoarea filmului, Ada Solomon, a stat puțin de vorbă cu presa.

„Mă întreb și eu de ce este atât de controversat, poate că oamenilor chiar le pasă de ce se întâmplă în Ferentari. Pentru mine este un film despre singurătate, despre imposibilitatea trecerii unor bariere, este un film despre nevoia de a avea un cămin, despre nevoia de a avea pe cineva alături, despre absența familiei și nevoia de familie și care are alături de toate lucrurile astea o poveste de dragoste între doi bărbați. Mai mult de-atât – cred că trebuie văzut și cred că sunt probleme mult mai grave și foarte reale care sunt prezentate în filmul acesta și de care ar trebui să ne pese mai tare', a precizat cea mai titrată producătoare de film din România.

Comentarii
Ultimele Video-uri