10 Ian. 2019 15:00

 Cel mai șocant experiment prin care a trecut Adina Buzatu: „Hairstylistul mi-a ars părul. A trebuit să mă tund scurt!”

Distribuie

Adina Buzatu se pricepe la combinarea hainelor, însă în ceea ce privește aranjarea părului, stilista recunoaște că are două mâini stângi. Prin urmare, este clienta saloanelor de coafură atunci când are evenimente importante, emisiuni sau întâlniri cu parteneri de afaceri. În urmă cu ceva timp, Adina Buzatu a suferit o schimbare radicală de look, nu dorită, ci impusă din cauza părului ars de…hairstylist.

Adina Buzatu este de ceva vreme clienta hairstylistului Cristi Pascu și știe că nu are parte de surprize neplăcute, așa cum i s-a întâmplat în trecut.

„Nu știu să îmi aranjez părul decât pe rapid, nu așa (n.r. coc), acum am fost la salon, acolo întotdeauna rezolv rapid, dar știu 2 variante: unu – perie, drept, repede, nu arată minunat, dar nici foarte rău și a doua variantă: un moț în vârful capului, care arată așa gen: m-am trezit dimineața și mi l-am prins, ceea ce e și adevărat. Nu știu să fac mare lucru, din păcate, viața nebună pe care o am necesită 5-6 coafări pe săptămână și asta este atât de obositor', a recunoscut Adina Buzatu.

Adina Buzatu a fost nevoită să se tundă de urgență

Clientă a saloanelor de coafură, Adina Buzatu a trecut, la un moment dat, și printr-un experiment șocant. Culmea este că a acceptat cu calm situația, deși a fost nevoită să renunțe la plete de urgență.

„Am avut părul ars de un hairstylist. Nu a fost vina lui, era un produs pe care l-a folosit, fără amoniac, dar care mie nu mi-a prins bine. Se dorea a fi un produs care îngrijea excepțional părul, mie mi l-a ars. Motiv pentru care m-am tuns scurt. Pac pac, nu a durat mult decizia, chiar hairstylistul respectiv era un pic speriat de reacția mea de după. De la un păr lung să te trezești cu un păr până la urechi, poate să fie șocant.

Eu consider că decât un păr lung și deteriorat, mai bine scurt și atât. Puteam să îl fac și periuță dacă era nevoie, numai să știu că am un păr sănătos. Nu pot să îl suport când este ars. Nu am plâns, asta mi-a spus și el: mă așteptam să ai un șoc, să reacționezi mai târziu, să începi să plângi, să urli, să mă suni, nu, eu eram ok. Dacă ești bine în pielea ta, te simți bine și cu părul țepi și cu părul lung, și cu părul blond și cu părul roșu', a declarat, pentru Libertatea, Adina Buzatu.

Comentarii
Ultimele Video-uri