01 Ian. 1970 00:00

Chivu îşi vizitează soacra la spital

Distribuie

Cristi Chivu a făcut deja cărare spre Spitalul Floreasca din Bucureşti, acolo unde e internată mama Adelinei. Adriana Elisei, soacra lui Chivu, a suferit luni o operaţie la rinichi, de unde i s-a scos glanda suprarenală dreaptă, pentru că acolo i se dezvoltase o tumoare.

Ieri, căpitanul naţionalei României a venit la spital în jurul orei 13.30. A rămas aici circa o oră. Lucrurile par să reintre în normal, starea de sănătate a doamnei Elisei fiind una bună. Atât Cristi, cât şi Adelina păreau mult mai relaxaţi, chiar veseli. Şi jucătorul lui Inter Milano se simte foarte bine în urma intervenţiei pe care a suferit-o la cap. Chiar şi aşa, Chivu nu a renunţat la fesul cu care s-a afişat de când a fost operat. În jurul orei 14.30, familia Chivu a plecat spre casă cu Mercedesul.

Azi, doamna Elisei ar putea fi transferată la Institutul de Endocrinologie Parhon, unde îşi va continua tratamentul cu medicamente. Curios este că, dacă la venire Adelina a fost şoferul, la plecare, Cristi a urcat la volanul bolidului.

Comentarii