02 Aug. 2017 23:30

Ciocănele de pui învelite în bacon. Gătește cu noi rețete delicioase!

Distribuie

Vrei să nu dai prea mulți bani pe mâncare, dar să ai o alimentație variată și sănătoasă? În loc să mergi la restaurant, mai bine gătește acasă. Vei avea control total asupra ingredientelor și te vei putea bucura și de aprecierea familiei sau a prietenilor. Încearcă rețetele noastre și te vei convinge! Azi, ciocănele de pui învelite în bacon.

 

Ciocănele de pui învelite în bacon

 

Ingrediente: zeama de la o lămâie și felii pentru servit, 2 căţei de usturoi, 12 ciocănele de pui, 12 felii de bacon afumat, ruccola

Preparare: se încinge cuptorul la 200° C. Se amestecă zeama de lămâie cu usturoiul şi se asezonează. Se înţeapă carnea de câteva ori cu un cuţitcu vârful ascuţit, apoi se stropeşte cu zeama de lămâie aromată cu usturoi. Se înfăşoară fiecare ciocănel într-o felie de bacon, după care se aşază într-o tavă de ceramică. Se stropesc cu restul de zeamă de lămâie. Se dau la cuptorul preâncălzit timp de 45-50 de minute, până se pătrunde carnea şi baconul devine crocant. Se stropesc cu zeamă de lămâie şi se servesc cu ruccola și felii de lămâie.

 

Comentarii