10 Aug. 2017 23:30

Ciorbă cu legume de vară. Gătește cu noi rețete delicioase!

Distribuie

Vrei să nu dai prea mulți bani pe mâncare, dar să ai o alimentație variată și sănătoasă? În loc să mergi la restaurant, mai bine gătește acasă. Vei avea control total asupra ingredientelor și te vei putea bucura și de aprecierea familiei sau a prietenilor. Încearcă rețetele noastre și te vei convinge! Azi, ciorbă cu legume de vară.

 

 

Ciorbă cu legume de vară

 

Ingrediente: un dovlecel, 3 roșii mari, 4 cepe, 10 cartofi mici, două mâini de fasole verde, un morcov, un ardei gras, o lingură de bulion, o lingură de orez, sare, zarzăre pentru acrit, două linguri de ulei, leuștean

Preparare: într-o cratiță se încinge uleiul, se adaugă ceapa tăiată mărunt, morcovul rondele sau ras și se călesc un minut, apoi se pun roșiile tăiate mărunt, și ardeiul, cubulețe. Se acoperă cu apă (1-2 l), se lasă să fiarbă, se adaugă și orezul, fasolea, bulionul. Într-o crăticioară se fieb zarzărele cu puțină apă, apoi se dau prin strecurătoare și sucul se amestecă în ciorbă. La final, când totul e fiert, se adaugă și dovlecelul tăiat bucăți. Se potrivește gustul de sare și după ce se stinge focul se adaugă leușteanul tocat.

Comentarii
Ultimele Video-uri