05 Dec. 2018 10:00

Colaboratori de nădejde: Dragoș Pătraru, ajutat de copii să găsească subiecte pentru Starea Nației

Distribuie

Dragoș Pătraru a povestit pentru Libertatea cum se împarte între emisiunea Starea Nației și familie, dar și cum cei doi copii ai săi îl inspiră, din când în când, să găsească subiecte interesante, pe care le abordează ulterior în timpul show-ului.

„Fac naveta în fiecare zi de la Ploiești (orașul în care locuiește jurnalistul – n.r.). Nu e atât de greu, dacă îți faci o rutină din asta foarte clară, care la un momentdat te surmenează. Dorm în fiecare seară acasă, deci ăsta a fost punctul de la care am plecat”, a povestit Pătraru.

Pătraru călătorește cu unul dintre colegi, de asemenea ploieștean, care conduce mașina, iar în acest timp, el se poate ocupa de organizarea emisiunii, identificarea subiectelor, discuții cu sponsorii.

„Când vin la București, lucrez pe drum, când plec, la fel, lucrez sau citesc. Plec dimineața și vin seara, dar avem weekendul mai lung noi, fiindcă, neavând emisiune vinerea, sunt totuși trei zile și atunci ăla e timp petrecut exclusiv cu familia”, a povestit Dragoș Pătraru.

Citeşte articolul complet AICI.

Comentarii