09 Feb. 2018 21:52

Cove, surpriză de Ziua Îndragostiților. A venit în redacția Libertatea cu un tort și-un inel de logodnă!

Distribuie

La orele prânzului, atmosfera din redacția Libertatea a fost 'colorată' cu o vizită neașteptată! Cove, simpaticul prezentator de la Pro Tv al noii emisiuni 'Mă însoară mama' a venit, însoțit de Cupidon, să aducă un cadou-simbol reporterului Denisa Macovei!

Cu o zi în urmă, Denisa Macovei, reporter al departamentului Monden, primise, prin curier, o inimioară. Destinatarul, necunoscut! Și inimioara, (în fapt o cutiuță în formă de inimioară, era încuiată cu un lacăt. Și însoțită de un mesaj: ….'Așteaptă, Cupidon își va aduce cheia!'

În ciuda nenumăratelor încercări de a ghici destinatarul, misterul a rămas nedezlegat. Până astazi când, cum spuneam, la redacția Libertatea și-a făcut apariția Gabrial Coveșeanu, zis Cove!

Ei bine, Cove n-a venit singur, ci insoțit de Cupidon în carne și oase, iar Cupidon, ca orice reprezentant al iubirii, avea asupra lui cheița care deschidea inima… Denisei!  În cutia-inimioară era un inel, simbol al iubirii, Cove a adus și un tort cu glazura roșie de marțipan de care toată lumea prezentă s-a bucurat!

Așadar, să tot fie bărbați precum Cove și muulte zile ale îndrgostiților!

 

Comentarii