20 Feb. 2018 23:57

Cristina Neagu: ”Ne întoarcem cu puncte de la Gyor”. Handbalista află dacă e a patra oară MVP în handbal

Distribuie

Cristina Neagu: 'Ne întoarcem cu puncte de la Gyor'. Handbalista află dacă e a patra oară MVP în handbal. Interul a opinat, cu prilejul unui eveniment în care şi-a anunţat participarea în proiecte de educaţie prin sport, că CSM Bucureşti poate reveni cu puncte din meciul retur cu Gyor ETO, programat luni 26 februarie, în Ungaria, în grupa principală I a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Cristina Neagu a precizat că toate meciurile din această fază a competiţiei sunt importante şi CSM Bucureşti îşi doreşte să încheie pe primul loc grupa principală I.

”Avem un meci foarte greu în Ungaria, împotriva Gyor-ului, însă încercăm să ne pregătim foarte bine în această săptămână şi cred cu tărie că ne putem întoarce cu puncte din Ungaria. Începem meciurile retur, toate au fost extrem de importante, fiecare punct este extrem de important. Deşi suntem pe primul loc în grupă în momentul de faţă, nu ştim pe ce loc o să terminăm. Dar ne dorim foarte tare să terminăm în fruntea grupei, aşa că fiecare meci e important. Avem o deplasare foarte grea, după care jucăm acasă şi apoi plecăm în Rusia. Ne dorim să obţinem cât mai multe puncte în cele trei meciuri rămase în grupa principală”, a spus Neagu, de trei ori desemnată cea mai valoroasă jucătoare a lumii.

Andrea Lekic, Dragana Cvijic şi Jovanka Radicevic, componentele formaţiei Vardar Skopje, vor juca din vară la CSM Bucureşti, iar Cristina Neagu a afirmat că aceste jucătoare vor aduce un plus echipei: ”Sunt jucătoare cunoscute, sunt fete cu care eu am mai jucat în trecut, cu care abia aştept să joc din nou. Sunt jucătoare valoroase care cu siguranţă vor pune umărul la performanţa pe care o doreşte CSM-ul”.

Pe 20 februarie se încheie votul online al fanilor pentru alegerea celei mai bune jucătoare din lume în 2017 (IHF) şi Cristina Neagu apreciază că simplul fapt că a fost nominalizată pentru acest titlu este o performanţă deosebită: ”Ar însemna mult cu siguranţă. Însă şi dacă nu l-aş obţine cred că această nominalizare în sine este o performanţă uriaşă, este a patra consecutivă. Practic, de când am început să joc handbal după acea perioadă lungă de accidentare care m-a ţinut în afara terenului, am fost nominalizată în fiecare an, ceea ce cred că spune foarte mult despre mine”.

Înainte de meciurile retur din grupa principală I, CSM Bucureşti ocupă primul loc, cu 11 puncte, urmată de Gyor ETO 10, Rostov pe Don 9, Nykobing 5, Krim Ljubljana 4 şi FC Midtjylland 3 puncte.

În meciul tur cu Gyor, la Bucureşti, CSM s-a impus cu scorul de 28-22.

Comentarii