Cum a ajuns Dinu Maxer responsabil cu spălatul vaselor: “Este o regulă de care ținem cu dinții!”/ VIDEO EXCLUSIV

Data: 28 Dec. 2016

Dinu și Deea Maxer și-au împărțit echitabil sarcinile la domiciliu. Deși soția artistului a vrut să facă o investiție care să le simplifice viața, Dinu a invocat lipsa de spațiu, așa că a ajuns responsabil cu…spălatul vaselor.

 

Pare greu de crezut, dar Dinu Maxer a devenit un ajutor indispensabil în bucătărie pentru consoarta lui. “Este o condiție pe care am stabilit-o de mult în casă la noi, o regulă de care ținem cu dinții: eu gătesc și Dinu spală vasele și face și curat în bucătărie”, a recunoscut Deea Maxer.

La rândul lui, cântărețul susține că îmbină utilul cu plăcutul, pentru că reușește să se relaxeze în timpul acestor operațiuni.

Deea-si-Dinu-Maxer-3

“Vreau să vă dau un sfat domnilor. Dacă sunteți supuși acestei torturi a spălatului vaselor, faceți ceva deștept! Luați un telefon, îi băgați două căști și dați pe ce vreți voi. Eu ascult stand-up, Vacanța Mare – perioada din ’90”, a declarat, pentru Libertatea, Dinu Maxer.

El a ajuns în această situație deloc plăcută, după ce a refuzat propunerea Deei de a achiziționa o mașină de spălat vase, care le-ar fi fost utilă.

‹‹Iubirea mea, în bucătărie la noi nu o să aibă loc, lasă că spăl eu vasele de acum încolo!››, a precizat Deea cum a ajuns soțul ei să spele întotdeauna vasele acasă.