12 Dec. 2017 12:42

Cum a ajuns cuplul Ilie Năstase – Brigitte Sfăt deliciul tabloidelor: ”A avut și ea ieșiri. În Franța, mă puteam uita lejer după o fată! Nu scria nimeni!”

Distribuie

Cum a ajuns cuplul Ilie Năstase – Brigitte Sfăt deliciul tabloidelor: 'A avut și ea ieșiri. În Franța, mă puteam uita lejer după o fată! Nu scria nimeni!'.

Cuplul Ilie Năstase – Brigitte Sfăt, ultima sa soție, a făcut în ultimii ani deliciul tabloidelor: 'A avut și ea ieșiri! din cauza asta. În Franța, de exemplu, mă duceam în pantaloni scurți la restaurant și nu zicea nimeni nimic. Acolo mă uitam lejer după o fată și nu scria unul un rând'.

În cartea sa autobiografică, Năstase se lăuda că a avut 2.500 de femei. Asta l-a situat pe Nasty în topuri peste Hugh Hefner or Jack Nicholson.

'Cea care a scris cartea mă tot presa când am ajuns la subiectul sex și femei, eu o tot amânam. Mă sună azi, zice '500, Ilie?' (n.r. care era mai aproape de adevăr), mă sună mâine – '1.000, Nasty?' și tot așa, licita, văzându-mă pe mine, neatent. Până la urmă, să scap de ea și de momentul ușor penibil, i-am zis că m-aș fi culcat cu 2.500 de fete. 'Asta e, Nasty, așa vindem cartea!', a exclamat. Și am rămas cu ștampila asta. S-a inventat cifra asta pentru a vinde mai bine'.

Comentarii