02 Feb. 2018 18:14

Cum l-au trădat Adrian Porumboiu și Ioan Neculaie pe Dumitru Dragomir

Distribuie

Cum l-au trădat Adrian Porumboiu și Ioan Neculaie pe Dumitru Dragomir. ”Pe Neculaie, de la Brașov, l-am ajutat 15 ani, dar l-am pierdut ca prieten. după ce a votat contra mea la alegerile pentru șefia LPF din 2013. La fel și cu Porumboiu, a fost printre cei care m-au curățat!”.

”Pe Negoiță, de la Dinamo, n-am fost supărat. Frate-su era președintele de partid și i-a venit ordinul se sus, servit. Și Gigi Becali a fost împotriva mea, dar măcar el mi-a spus că votează contra mea.

N-am nici o tangență cu procesele. Nu mi-e frică deloc de pușcărie. Mai sunt și judecători care nu sunt dirijați de statul paralel.

Să vă spun cum a câștigat Gino Iorgulescu în 2013. Face ședință seara, înainte de vot, Victor Ponta cu președinții de club, le promite vrute și nevrute, a doua zi votează toți la presiunile lui împotriva mea.

Peste câteva zile, cine a venit în locul meu (n.r. Gino Iorgulescu) mi-a zis: ”Dacă nu taci, până vineri ești în pușcărie”. Și așa a fost. Am fost în tribunal, la judecată, de la 14.00 la 2.00 noaptea.

Eu, care am adus 40.000.000 de euro la bugetul statului. Cu ce am greșit? Că n-am fost abil în problema drepturilor de televiziune”, a spus Dragomir, fost șef al LPF între 1996 și 2013.

Ceartă în fotbalul românesc. Dumitru Dragomir: ”Adrian Porumboiu m-a curățat”! Porumboiu: ”M-a tâlhărit de două titluri”!

Citiți și Dragomir aruncă bomba: ”Dacă nu vine Lupescu, la o lună după ce-i expiră interdicția de a ocupa funcții publice Gică Popescu va fi președintele FRF”

Comentarii
Ultimele Video-uri