14 Mar. 2018 16:31

Cunoscutul realizator radio-tv Mihai Dobrovolschi: ”Boxul e parte din viața mea”

Distribuie

Cunoscutul realizator radio-tv Mihai Dobrovolschi: 'Boxul e viața mea'. Chiar dacă recunoaște că nu a mâncat box pe pâine la viața lui, Dobro e azi ochi și urechi.

'Boxul e parte din viața mea. De două-trei ori pe săptămână sunt aici, la sală, acum face parte din stilul meu de trai. Practic, nu mai pot fără box! Sincer, înainte nu mă uitam, acum am început să văd lupte, să-l analizez pe Mayweather în apărare. Îmi place Joshua, ce să mai, acum încep să învăț, să-mi placă stitluri, să-mi definesc stilul meu'.

Sâmbătă trecută, Dobrovolschi a avut primul lui meci adevărat. A trăit totul la plus infinit: 'Nici nu știam cu cine o să mă bat. Era primul fight, dacă mă vad pe jos, la podea?! La sală, când l-am văzut pe adversar, cât de mare era, pfai… m-am simțit ca în Rocky! 'Robert, ce fac, nenicule?', mi-am întrebat coach-ul. 'Ce-ai învățat, fii calm, lovește cu încredere', mi-a răspuns. A fost bine, până la urmă, după al doilea meci va fi și mai bine'. Clubul lui Robert Cristea și alte cluburi din Capitală, reunite în structura boxdupabirou.ro, organizează turnee pentru corporatiști și amatori. 'Dobro' are șansa să fie aruncat în această groapă cu lei.

Și pregătirea pentru prima luptă a fost ceva special: 'M-am dus pe net, am căutat ce trebuie să mănânc în dimineața luptei, când și cum să dorm, nu știam nimic! Am mai făcut eu înot, niște karate, printr-a șaptea, dar niciodată la nivel combativ. A fost prima mea competiție, practic, e fain să-ți depășesti limitele, să ieși din zona de comfort la 43 de ani…cât au alții, 24, cât am eu. Pentru mine, viața abia începe să fie faină. Ai curaj și stabilitate, ai experiență de viață, însă e frumos să încerci chestii și să te bucuri de ele'.

Comentarii
Ultimele Video-uri