26 Feb. 2018 10:26

Dan Petrescu vine luni la conferința de lansare a candidaturii lui Ionuț Lupescu: ”Mi-e dor de colegii din Generația de Aur”

Distribuie

Dan Petrescu vine luni la conferința de lansare a candidaturii lui Ionuț Lupescu: 'Mi-e dor de colegii din Generația de Aur'.

Conferința de lansare a candidaturii lui Ionuț Lupescu (49 de ani) la șefia FRF are loc luni. Gică Hagi, Gică Popescu, Mircea Lucescu, Cristi Chivu, Florin Prunea, Basarab Panduru, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mircea Sandu sau Ioan Andone vor fi prezenți la eveniment. Conferința de presă va avea loc luni, la ora 13.00, la hotelul Marriott din Capitală.

Și Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, vine la lansare. 'Mi-e dor de Generația de Aur, mi-e dor de băieți, vrea să-i văd! Nu mă pot implica, nu sunt fan Burleanu și nici susținător al lui Ionuț Lupescu, dar va fi o atmosferă frumoasă la conferința de presă', a spus 'Bursucul' la Ploiești, după ce echipa lui, CFR Cluj, a învins pe Juventus, 2-0. Petrescu e considerat varianta numărul 1 a lui Lupescu pentru postul de selecționer.
Comentarii