07 Aug. 2018 11:55

Denisa Golgotă, marea speranță a gimnasticii: ”Sandra Izbașa e preferata mea”

Distribuie

Denisa Golgotă, marea speranță a gimnasticii: 'Sandra Izbașa e preferata mea'. Denisa Golgotă, sportiva care a cucerit ambele medalii ale României la Campionatele Europene de seniori, argint la sol şi bronz la sărituri, a declarat că la Glasgow a fost un concurs „destul de greu”.

„În numele meu şi al fetelor mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată, dar în special colectivului tehnic şi staff-ului medical pentru că fără ei nu am fi putut ajunge aici. A fost destul de greu la Campionatele Europene. Însă în ceea ce ne priveşte au fost atât lucruri bune, cât şi lucruri rele. Consider că doar muncind vom putea ajunge la rezultatele dorite”, a precizat sportiva în vârstă de 16 ani.

Denisa, de loc din Alimpești, Gorj, unde a fost făcută cetățean de onoare, visează la titlul olimpic. Ea spune că nu are idoli, dar că 'Sandra Izbașa e preferata mea'.

Medaliata cu aur, argint și bronz la Campionatul European de juniori de la Berna, ea a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei Alimpești în 2016.

'Îmi doresc ca localitatea Alimpești să devină prin Denisa Golgotă la fel de cunoscut în lume așa cum este Oneștiul, locul natal al gimnastei Nadia Comăneci. Am încredere în Denisa și suntem alături de ea și la Campionatul Mondial de Gimnastică din 2020, ce se va desfășura la Tokyo în Japonia. Denisa Golgotă este unul dintre cetățenii de onoare cu care se mândrește localitatea noastră. În cadrul manifestării, Consiliul Local și Primăria Alimpești, pe care o conduc, i-a oferit sportivei o diplomă, titlul de Cetățean de Onoare și un premiu în bani', a declarat edilul localității Alimpești, Daniel Floarea, în 2016.

Comentarii