10 Feb. 2018 18:39

Derby-ul FCSB – CFR Cluj se dispută într-o atmosferă feerică

Distribuie

Derby-ul FCSB – CFR Cluj se dispută într-o atmosferă feerică, hibernală. Primăria Capitalei a amenajat un patinoar artificial în preajma Arenei Naționale, pe spațiul destinat locurilor de parcare.

Gigi Becali a fost în cantonamentul FCSB, înainte de  duelul cu CFR Cluj. 'Am fost la echipă, nu am avut multe să le spun. Le-am zis un singur lucru: valoric, sunteţi mai buni decât ei. Şi le-am mai spus aşa: voi, cei 4-5 care sunt cu pretenţii de echipe mari…nu există jucător care joacă 3-4 meciuri bine şi apoi unul prost. La fotbaliştii valoroşi nu există că eşti în formă sau nu. Joci la fel în toate partidele”, a spus Becali, la Digi Sport Special.

'I-am spus lui Nedelcu aşa: „Eu tot ce am făcut, am făcut pentru tine. Eşti tânăr, ai capacitate de efort, trebuie să te uiţi la Pintilii ce face”. Am încredere în el. Cu Larie nu am vorbit, pentru că el nu era, e suspendat”, a adăugat finanțatorul. 

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a criticat, joi, alegerea Comisiei Centrale a Arbitrilor de a-l delega pe Marcel Bîrsan la derby-ul cu FCSB şi a precizat că şi-ar fi dorit un arbitru FIFA, nominalizându-l pe Istvan Kovacs. „Aş fi vrut un arbitru gen Istvan Kovacs, care este un arbitru bun. S-a vorbit că Feşnic nu poate să arbitreze CFR Cluj, dar arbitrii din Bucureşti de ce pot să arbitreze o echipă din Bucureşti? Este o discriminare. O să facem memoriu la Consiliul Discriminării. Arbitrii FIFA sunt mai buni ca ceilalţi, iar Bîrsan, din câte ştiu, nu este arbitru FIFA. Mă mir că cei din Comisia Centrală nu au pus un arbitru FIFA, pentru că este meci foarte important şi trebuia să fie onorat cum se cuvine”, a spus Iuliu Mureşan.

Partida FCSB – CFR Cluj se dispută sâmbătă, ora 20.45, și poate fi urmărită LIVETEXT pe libertatea.ro. 


Citește și: VIDEO/De ce fuge Cătălina Ponor de căsătorie și de maternitate. 'E bine pentru psihicul meu să mă relaxez'

Comentarii