01 Feb. 2018 22:56

Dezvăluirile lui Dumitru Dragomir legate despre jocurile privind alegerile pentru șefia FRF

Distribuie

Dumitru Dragomir știe cine va câștiga alegerile pentru președinția FRF: 'Dacă va candida, Ionuț Lupescu va câștiga alegerile'. 'Notați ziua asta, 30 ianuarie 2018. Oracolul de la Bălcești vă spune clar: Lupescu are anvergură, va candida și va câștiga!'.

'Vorbesc cu președinți, cu patroni, știu și eu câte ceva. Lupescu a jucat în națională, a lucrat în federație. E de 6 ani la UEFA. Cum să nu-l votezi p-asta, ci un neica-nimeni pus pe pile ca Burleanu n-a făcut nimic pentru sportul românesc. Nici n-a văruit bazele de la Buftea și Mogoșoaia după Mircea Sandu. A cheltuit tot ce a câștigat în deplasări.

Dumitru Dragomir știe cine va câștiga alegerile pentru președinția FRF: 'Burleanu le-a dat câte două cafele și crede că i-a păcălit'

Burleanu e o blasfemie, o jignire adusă tuturor fotbaliștilor care și-au rupt picioarele pe teren. Le-a dat câte 10 mingi alegătorilor și gata! I-a dus p-aștia de la fotbalul feminin în Serbia, le-a dat două cafele și gata! Oricum, Lupescu le dă mai mult decât ăsta. Aduce bani de la UEFA. Nu există vreunul mai bun.

Marica nu vrea să candideze, cu Cristi Chivu n-am vorbit. Ascultați la mine: cui dau Pușcaș și Balaj voturile, acela câștigă. Prunea va fi cu Lupescu. Asta cu moralitatea… dacă nu faci pușcărie, nu ești în văzul tuturor. Florin nu poate câștiga singur', a mai spus fostul președintele al LPF, invitat la interviurile Libertatea Live.

Dumitru Dragomir știe cine va câștiga alegerile pentru președinția FRF: 'Nici viitorul nu mai ce-a fost'

S-au lichidat 314 terenuri de fotbal și n-a făcut nimic. E o nenorocire. Dacă eram președintele FRF, eram de dimineața până seară la ușa politicienilor, să dea legi bune pentru sport.

N-avem conducători. Nici viitorul nu mai este ce-a fost, parafrazez un istoric'.

Dragomir aruncă bomba: 'Dacă nu vine Lupescu, la o lună după ce-i expiră interdicția de a ocupa funcții publice Gică Popescu va fi președintele FRF'.

'Dacă nu candidează Lupescu, la o lună după ce-i expiră interdicția de a candida lui Gică Popescu, se face Adunare Generală și 'Baciul' va fi președinte', a spus 'Corleone' la interviurile Libertatea Live.

Dragomir a desființat 'regula U21', promovată de actuala administrație FRF: 'E propusă de când eram eu șef la Ligă. Oricum, o mare tâmpenie. Dacă era bună, n-o făceau italienii, nemții, înaintea noastră'.

'Sunt și eu curios cum începe Contra la națională. Am o impresie bună despre el', a mai spus Mitică.

Dumitru Dragomir știe cine va câștiga alegerile pentru președinția FRF: 'Lupescu învinge, neica nimeni Burleanu n-a făcut nimic pentru sportul românesc'

Comentarii