18 Apr. 2018 16:28

Discursul lui Ionuț Lupescu înainte de alegerile FRF 2018. ”Kaiserul” a citit de pe foaie

Distribuie

Discursul lui Ionuț Lupescu înainte de alegerile FRF 2018. Discursul lui Răzvan Burleanu a durat 18 minute şi 39 de secunde. Nici Lupescu nu a respectat limita celor 10 minute. Fostul internaţional a vorbit 11 minute şi 4 secunde. Discursul lui Ilie Drăgan a avut 9 minute şi 38 de secunde, în timp ce Marcel Puşcaş a vorbit doar 8 minute şi 12 secunde.

În regulament, limita maximă de timp pentru discurs era de 10 minute!

'Am venit cu o poftă nebună de muncă, pentru a redresa împreună fotbalul românesc. Dacă nu eram convins, nu eram azi aici. După 13 ani de activitate în top managementul fotbalului, sunt aici să dăm restart fotbalului românesc. Toată viaţa am muncit cu seriozitate, niciodată nu am stat. Valorile în care eu cred sunt respectul, seriozitatea, transparenţa, dialogul şi corectitudinea. Oamenii vor credibilitate şi proiecte fezabile. Legislaţia sportivă şi fiscală trebuie schimbată. Voi duce în parlament o lege prin care sportul să devină o prioritate naţională.

Actualul preşedinte nu a pierdut doar sprijinul popular, ci şi pe cel al oamenilor de fotbal. Eu m-am întors acasă ca să muncesc pentru fotbalul românesc. Nu vin la federaţie cu gânduri de răzbunare. Fotbalul nu trebuie pedepsit pentru că preşedintele FRF s-a comportat ca un copil răsfăţat”, a declarat Ionuţ Lupescu, însoţit la alegeri de Mircea Lucescu şi Cristi Chivu.

„Trebuie să mergem mai departe, trebuie să mergem împreună la nivelul următor. FRF de azi e o instituţie de management al fotbalului. Avem o viziune, un plan şi o echipă foarte bună cu care vom duce lucrurile mai departe. Suntem o instituţie serioasă şi stabilă din punct de vedere financiar. Împreună am făcut FRF ce e azi şi împreună trebuie să ne apărăm munca şi să ne consolidăm viitorul. Trebuie să protejăm fotbalul. Trebuie să alegeţi între echipa FRF, care a lucrat pentru dumneavostră, şi gaşca ce vă promite că nu o să vă mai lucreze. În martie 2014 aţi ales să faceşi o schimbare fundamentală în fotbalul românesc şi asta s-a întâmplat. Am şi greşit, dar vă asigur de lipsa oricărei intenţii. Azi mergem mai departe împreună şi azi suntem mai buni împreună”, a spus preşedintele Răzvan Burleanu.

Comentarii
Ultimele Video-uri