04 Sep. 2018 21:00

DJ-ul francez The Last One vizită privată în România! De la Maître Gims la Smiley

Distribuie

DJ Last One, cel ce a devenit faimos alături de hip-hoperul francez Maître Gims a vizitat Bucureștiul, ședere care, chiar, dacă nu a fost punctată printr-un concert, tot de interes profesional s-a dovedit. Despărțit de artistul ce a lansat marile succese 'Bella', 'J’me tire' și 'Mi Gna', Last One, pe numele său Malik Lastone își pregătește propria carieră solo, care pleacă de aici și a filmat în secret în două luxoase cluburi bucureștene pentru piesa sa de debut-„Envoie la sauce”.

Între două filmări artistul supranumit la Paris 'Numero 1' i-a făcut o vizită lui Smiley la studiourile sale unde a stabilit un acord de management pe Europa de Est. Prilej pentru a sta de vorbă cu fostul dj-I și compozitor al vedetei topurilor hip-hopului francez.

 Care e motivul pentru care te-ai despărțit de Maître Gims?

Nu mai colaborez cu el pentru a avea timp să mă ocup de propriile proiecte viitoare. Mi-ar plăcea să îmi dezvolt propria carieră internațională.

 Cât timp ai colaborat cu Maître Gims?

Am fost dj-ul lui oficial timp de 5 ani. Am făcut pachetul grafic  pentru câteva turnee, am avut câteva melodii împreună, cum ar fi Bucan, etc. Am trecut prin momente frumoase împreună și a fost o experiență superbă, care ne-a adus beneficii amândurora.

Comentarii