09 Mai. 2017 10:44

Două gustări proteice pe care să le ai mereu la îndemână

Distribuie

Atunci când lipsești mai mult timp de acasă, atunci când ai o zi foarte plină sau la orice ocazie care te scoate din rutina ta zilnică, tentația de a consuma alimente mai puțin sănătoase este foarte mare.

Știm cu toții că o pungă de chipsuri sau un pachet de biscuiți sunt foarte ușor de găsit și foarte comod de consumat și pe stradă, și în mașină, și între două ședințe.

Ca să elimini pericolul de a apela la variante mai puțin sănătoase, te sfătuim să ai mereu în geantă una sau două gustări proteice și să apelezi la ele de câte ori îți este foame.

Două variante de gustări sănătoase

Batoanele proteice Herbalife
Renunță la batoanele de ciocolată în favoarea unor batoane proteice sănătoase și gustoase. Poți să te bucuri de o gustare delicioasă cu aroma de ciocolată și alune, vanilie și migdale sau lămâie, fără să te simți vinovată și fără să întrerupi dieta sănătoasă.

Pe lângă faptul că este gustos și ușor de consumat oriunde, fiecare baton proteic conține 10 grame de proteine din lapte. Acestea sunt considerate proteine complete deoarece conțin toți aminoacizii esențiali pentru dezvoltarea masei musculare.

În plus, fiecare baton conține aproximativ 140 de calorii, în funcție de aroma pe care o alegi, astfel că poți ști exact câte calorii consumi la fiecare masă.

Boabe de soia prăjite
Ca și batoanele proteice, boabele de soia sunt ideale atunci când ești pe fugă. De aceea e bine să le ții în geantă pentru zilele în care ești foarte ocupată. De câte ori ai chef să ”ronțăi” o gustare, alege boabele de soia prăjite. Sunt mai sănătoase decât arahidele prăjite cu sare, chipsurile sau sărățelele.

Fiecare pachet de boabe de soia Herbalife conține nouă grame de proteine și 113 calorii – mult mai puține decât alte tipuri de gustări rapide.

Nu uita: aceste gustări sunt doar un ajutor pentru zilele când nu ai timp să gătești sau să cauți o masa sănătoasă. Dacă vrei să-ți atingi obiectivele, ele trebuie să facă parte dintr-o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos.

Comentarii
Ultimele Video-uri