14 Aug. 2018 21:00

Dragoș Pătraru deschide o școală… altfel: „Școala noastră încă te pregătește pentru trecut, nu pentru viitor”

Distribuie

Dragoș Pătraru deschide o școală… altfel. După plecarea de la TVR, prezentatorul emisiunii „Starea Nației' are planuri mari și vrea, pe lângă emisiune pe care o începe la Prima TV, să deschidă o școală particulară, intitulată chiar „Școala Nației'.

Proiectul, care se anunță unul destul de amplu, va demara în această toamnă și va aduce la catedră cele mai importante nume din anumite domenii, din meserii pe care copiii nu le învață în momentul de față în școli.

Practic, „Școala Nației' nu va fi o alternativă la învățământul actual, ci mai degrabă o completare. „E proiectul meu cel mai important pentru perioada următoare. Asta înseamnă o școală făcută cu profesioniști din toate domeniile, va fi o treabă non-profit pentru noi. Asociația „Starea Nației' se ocupă de acest proiect. Pregătim niște cursuri care vor fi o combinație între online și la fața locului. Am luat o sală foarte mare pe care o vom transforma în sală de clasă. Vom lua cei mai buni oameni din mai multe domenii și vom face ce nu se face la școala din România. Se va adresa tuturor oamenilor care vor să învețe ceva, inclusiv de la idolii lor, oameni super recunoscuți în branșa lor. Aceștia vor fi plătiți – cei care vor – iar ce care nu vor, veniturile lor, din ce plătesc cursanții vor rămâne tot acolo, pentru dezvoltarea proiectului pe mai multe zone. Vom avea niște burse pentru copii', a declarat Dragoș Pătraru la Libertatea LIVE.

Comentarii