07 Sep. 2018 12:00

Bunica Tania trebuie să crească doi nepoței cu o pensie de 900 de lei. Fiica ei a murit, ginerele s-a sinucis și copiii lor i-au rămas în grijă

Distribuie

Pentru doi copii din Craiova, anul școlar va începe nu cu bucurie, ci cu mare suferință. În mai puțin de două luni, au rămas și fără mamă, și fără tată. Bunica este cea care, acum, trebuie să suplinească lipsa părinților, să le aline micuților suferința și să încerce să le asigure o viață decentă. Dintr-o pensie de 900 lei.

În iulie, copiii și-au înmormântat mama, care s-a stins în urma unui accident vascular. Iar marți, pe 4 septembrie, au mers la înmormântarea tatălui lor, care și-a pus capăt zilelor la sfârșitul săptămânii trecute, din cauza problemelor.

În biletul de adio, Gheorghe Bobolan le-a cerut rudelor să lase copiii cu soacra sa: Să nu luați copiii de acolo, că vă blestem!'

Luni, micuții încep un nou an școlar. Dar Lucian și Ovidiu nu vor avea, asemenea celorlalți copii, hăinuțe noi. Ci doar câte un ghiozdănel și câteva rechizite, primite cadou de la o fundație.

Comentarii