01 Feb. 2018 19:53

FCSB vrea să-l transfere pe nepotul lui Dumitru Dragomir

Distribuie

FCSB vrea să-l transfere pe nepotul lui Dumitru Dragomir: 'E fundaș dreapta, nu l-am dat deocamdată'. 'Nepotul ăla mic face tenis'.

Am doi nepoți, unul joacă fotbal și e talentat, celălalt – tenis și e la fel de talentat. Nepotul mare a crescut, are 1.75 de metri, e în selecționata Bucureștiului. Cunosc un baiat în București, de 14 ani, mi se pare cel mai bun din lume la vârsta asta. Acum l-aș promova la prima echipa. Fuge ca Bolt, lovește mingea ca Oblemenco.

Luțu a fost trimis de Gigi Becali să-l ia pe nepotul-meu, să-l transfere. E fundaș drept, dar nu l-am dat. Să mai crească în valoare echipa lui Gigi. Al meu e la Juniorul și i-a bătut în meci direct pe cei de la FCSB.

Gigi Becali face o bază sportivă mai tare decât Coverciano, Barcelona, Roma și AC Milan la un loc. E ceva nemaipomenit. Trebuie să fie smucit să bagi ațâția bani. El a învățat meserie pe drum. La nivelul lui Hagi e greu să ajungi.

Negoiță, de la Dinamo, n-a avut banii lui Gigi Becali, poate făcea și el pentru juniori', a dezvăluit 'Corleone'

Citiți și Ceartă în fotbalul românesc. Dumitru Dragomir: 'Adrian Porumboiu m-a curățat'! Porumboiu: 'M-a tâlhărit de două titluri'!

Comentarii