06 Sep. 2018 15:00

Fiul Florinei Constantinescu, cel mai mic spectator la Cerbul de Aur. Are doar șase săptămâni! Băiețelul a stat cuminte până la terminarea festivalului din Piața Sfatului

Distribuie

Prezentatoarea TVR Florina Constantinescu a născut în urmă cu o lună și jumătate, dar asta nu a împiedicat-o să revină la muncă și să-și ajute colegii la nevoie. Așa s-a întâmplat și săptămâna trecută, când a venit la Brașov împreună cu fiul ei de doar șase săptămâni. Astfel că fiul Florinei Constantinescu a fost cel mai mic spectator la Cerbul de Aur.

 

Printre organizatori, invitați și mai ales spectatori, ieșea în evidență un pui de om, care stătea cuminte și asculta muzica din Piața Sfatului. Fiul prezentatoarei TV Florina Constantinescu nu voia deloc să doarmă, ci s-a arătat extrem de activ pe toată perioada festivalului. De fapt, eu am venit cu Cerbul de Aur pentru că în momentul în care am născut am zis că am venit cu foarte mult noroc și le-am promis colegilor mei din televiziune că o să fiu alături de ei și o să-i ajut, așa că sunt oarecum la muncă, pentru că mă ocup de artiștii străini, de Gigliola Cinquetti și Elenis Fureira. Atât timp cât bebe e cuminte și mă ajută, și stă cuminte, îmi e ușor. Plus că-i priește aerul, îi place muzica, deci totul e în regulă. Chiar cred că am bătut un record, pentru că nu știu dacă a îndrăznit cineva la șase săptămâni să aducă bebelușul la un concert de mare anvergură. E cel mai mic fan al Cerbului de Aur', ne-a povestit Florina în timpul festivalului.

Comentarii