31 Aug. 2018 14:46

FOTO EXCLUSIV/ ”Cerșește” pe stradă cu un Stradivarius de 7 milioane euro! Incedibil, Edvin Marton a cucerit trecătorii fără ca lumea să-l știe

Distribuie

Edvin Marton cerșeste cu un Stradivarius! Socotit unul dintre cei mai originali violoniști ai lumii, genialul Edvin Marton a cântat pentru trecători, în centrul Brașovului, întruchipând un artist al străzii.

Cum puțini știu că instrumentistul este una din marile vedere în recital la ediția din acest an  Cerbului de Aur, aproape nimeni nu și-a închipuit că artistul 'cerșetor' este însuși Marton și cântă la un instrument evaluat la…7 milioane de euro.

Este vorba de o vioară realizată de celebrul lutier Antonio Stradivari în 1699 pentru protecția căreia artistul este însoțit, în orice țară se află, sub pază specială. Artistul maghiar de origine ucraineană a scos vioara în stradă, într-un chase metalic și a fost însoțit de doi bodyguarzi care s-au amestecat discret între spectatorii reprezentației ad-hoc din centrul Brașovului. În cele din urmă Marton și-a dat jos costumația sub care și-a ascuns identitatea.

Comentarii
Ultimele Video-uri