01 Sep. 2018 18:47

Gabriela Firea, despre episodul în care Speranța Cliseru a fost filmată de un cetățean la o terasă: „A fost o înscenare”

Distribuie

Referitor la episodul de la terasa unde a fost surprinsă Speranța Cliseru de un cetățean care i-a reproșat prefectului intervenția din 10 august, Firea spune că episodul a fost înscenat pentru defăimarea ei și a Speranței Cliseru. Despre bărbatul care a abordat-o pe Speranța Cliseru, Firea a spus că acesta este angajat în minister.

„S-a afirmat și în Comitetul Executiv că ar trebuie să fie demisă doamna pentru cele declarate cetățeanului care a venit peste dumneai la o terasă și că ar fi spus acolo că doamna Dan ș domnul Dragnea au mințit. Am aflat și îmi asum ceea ce spun: că acel episod a fost pus la cale de doamna ministru. Acel episod, subliniez, a fost pus la cale de către oamenii domniei sale, cu o secretară, cu o asistentă, consilieri, cu angajați apropiați domniei sale, care intenționat au sunat-o pe doamna prefect. Domnul respectiv (cel care era la masă cu prefectul, n.r.) știm foarte bine că lucrează la minister. A chemat-o, a invitat-o la terasă, au trimis un domn ca să pună acele întrebări. Pe fond de stres, pe fond emoțional, doamna a fost surprinsă de ceea ce s-a întâmplat. Și că să mi se reproșeze mie în Comitetul Executiv. Oricum, a fost foarte ciudat și foarte bizar pentru că i s-a și indicat unde să vină”, a spus primarul Capitalei.

Comentarii