01 Sep. 2018 18:56

Gabriela Firea explică de ce a cerut demisia lui Carmen Dan: „A încercat să paseze răspunderea, incriminându-mă pe mine”

Distribuie

Gabriela Firea a explicat, după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, de ce a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan.

„Am vorbit ieri cu doamna comisar Corina Crețu, care mi-a povestit o discuție în care comisarii europeni și-au exprimat îngrijorarea față de evenimentele politice din România, mai ales față ce s-a întâmplat pe 10 august. Mi-a dat voie să transmit în CEx aceste îngrijorări și că este posibil ca pe 18 septembrie, în discursul său, Juncker să facă referire și la situația din România, o situația deloc confortabilă pentru țara noastră. În acest context, ca primar general am subliniat faptul că pentru ceea ce s-a întâmplat pe 10 august, o parte din vină o poartă și coordonatorul MAI, care a încercat să paseze răspunderea pe prefectul Capitalei, incriminându-mă pe mine, pentru că a lucrat cu mine. Am zis că nu este corect ca țara să sufere din cauza erorilor de coordonare ale doamnei ministru”, a explicat Gabriela Firea.

Comentarii