14 Mai. 2018 11:01

Gică Hagi, aplaudat de 2.000 de oameni, la Sala Palatului

Distribuie

Gică Hagi, aplaudat de 2.000 de oameni, la Sala Palatului. A fost prima apariție în public a 'Regelui', după scandalul cu Cosmin Contra.

La o zi după ce a criticat selecția lui Cosmin Contra la națională, managerul de la Viitorul Constanța a fost prezent, ieri după-amiază, în București, participând la o acțiune a unuia dintre sponsorii clubului său, eveniment la care au luat parte, printre alții, și Elisabeta Lipă, președintele Federației de Canotaj, dar și Anca Bucur, multiplă campioană mondială la fitness.

'Regele' s-a lăudat că echipa lui aleargă cel mai mult din Liga 1 într-un meci (110-113 kilometri pe meci, față de 108-109 kilometri pe meci), că, într-o statistică mondială, este pe locul doi la nivel de promovare a jucătorilor din propria academie, după Barcelona, dar înaintea celor de la Ajax. 'Am fost inspirat de Ajax-ul lui Cruyff, dar și de Barcelona', a specificat machedonul.

Îmbrăcat casual, relaxat, Hagi s-a felicitat pentru colaborarea cu sponsorul care-i asigură procesul refacerea. 'În sezonul în care am luat titlul, am câștigat toate meciurile jucate în sistemul miercuri-duminică. Am dat peste cap toate aparatele', a spus 'Regele', în aplauzele a peste 2.000 de oamenii, unii veniți în calitate de oaspeți din Bulgaria și din Republica Moldova.

Gică Hagi le-a spus spectatorilor prezenți la 'Sala Palatului' cum a reușit să ridice academia de la Ovidiu: 'Am luat 200 de copii, dintre care 66 din țară, iar restul – din Constanța'.

 

Comentarii