05 Dec. 2017 19:35

Gnohere, stranierul anului în Liga 1, a venit îmbrăcat ca la circ la Gala Fotbalului Românesc 2017 și a tras cu ochiul la concursul Miss România

Distribuie

Gnohere, stranierul anului în Liga 1, a venit îmbrăcat ca la circ la Gala Fotbalului Românesc 2017 și a tras cu ochiul la concursul Miss România.

FCSB a luat aproape tot la Gala Fotbalului Românesc 2017. Au fost premiați Denis Man, jucătorul cu cel mai mare progres, Romario Benzar a fost cel mai bun fundaș, Constantin Budescu – mijlocașul anului 2017 și jucătorului anului 2017, și francezul Harlem Gnohere, stranierul anului 2017, în Liga 1.

Cele mai mari emoții a avut francezul Gnohere. Premiat de jurnalistul radio Cătălin Cârnu, vorbitor de franceză, Harlem a îngăimat doar câteva cuvinte pe scenă.

La masa la care a stat alături de colegii lui, atacantul, îmbrăcat fistichiu la evenimentul de la Soiree, din Pipera, s-a distrat, făcând înregistrări pentru posteritate cu festivitate: în prim plan erau fetele care au participat la concursul Miss România 2017.

Comentarii