13 Mar. 2018 01:00

Horoscop, marți, 13 martie 2018. Taurii își pun singuri piedici. Cred că se descurcă singuri, fără ajutor, dar nu e așa

Distribuie

Horoscop 13 martie 2018. Taurii își pun singuri piedici. Cred că se descurcă singuri, fără ajutor, dar nu e așa

Horoscop 13 martie 2018 – Berbec

Ai ocazia să observi, prin experiență directă, cum cele mai mari supărări ți le provoci singur, mai ales atunci când ignori consecințele unor vorbe, fapte și gesturi.

Horoscop 13 martie 2018 – Taur

Îți pui singur piedici serioase atunci când ignori reacțiile celorlalți și mergi pe ideea că nu ai nevoie de ajutorul nimănui, că te vei descurca singur, prin propriile puteri.

Horoscop 13 martie 2018 – Gemeni

Astăzi ai tendința de a exagera anumite probleme, mai ales atunci când vorbești despre ele cu persoanele care te-ar putea ajuta. Nu îți stă în fire să faci asta și nici nu îți folosește la nimic.

Horoscop 13 martie 2018 – Rac

Vrei să te eliberezi de anumite responsabilități, dar e cam târziu pentru asta și ar fi mai bine să-ți înveți lecția, ca să nu repeți aceleași erori iar și iar.

Horoscop 13 martie 2018 – Leu

Ai tendința de a te gândi doar la tine și poate că, uneori, e nevoie și de o astfel de atitudine. Acum, însă, este necesar să iei în calcul și așteptările celorlalți, măcar la un nivel minim.

Horoscop 13 martie 2018 – Fecioară

Una rece, una caldă și ambele vin de la aceeași persoană sau din aceeași direcție – de exemplu, de la muncă, unde lucrurile pot evolua cu totul altfel decât ai fi vrut.

Horoscop 13 martie 2018 – Balanță

Poți face o confuzie regretabilă între anumite experiențe din trecut și ce se întâmplă acum, în prezent, în special în relațiile cu cei dragi. Concluziile la care vei ajunge pot fi greșite, din acest motiv.

Horoscop 13 martie 2018 – Scorpion

Este necesar să îți revizuiești relația cu propria familie, dar nu în sensul în care faci acest lucru de obicei, impunându-ți și mai mult voința. Trebuie să-ți schimbi atitudinea.

Horoscop 13 martie 2018 – Săgetător

Este posibil să acorzi prea multă importanță unor persoane din anturaj care nu au altă treabă decât să vorbească despre alții fără să fie întrebate și fix când nu trebuie.

Horoscop 13 martie 2018 – Capricorn

Ai ajuns la fundul sacului cu resurse proprii și te vezi nevoit să soliciți ajutorul altora, care au sacul mai plin sau au acces la alte surse, la care tu nu poți ajunge.

Horoscop 13 martie 2018 – Vărsător

Este posibil să te simți obosit de atâta zbatere pentru cauzele altora și să vezi clar că ai nevoie de odihna care să îți aducă și revigorarea necesară.

Horoscop 13 martie 2018 – Pești

Încerci să ții sub un control strict tot ce este legat de muncă, dar nu reușești și asta te supără foarte mult. Mai gândește-te: poate că nu ai nevoie de așa ceva și nu-ți foloseștela nimic un control atât de strict…


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Comentarii