14 Mar. 2018 01:00

Horoscop, miercuri, 14 martie 2018. Fecioarele cer sfaturi și le primesc, mai trebuie doar să le urmeze

Distribuie

Horoscop 14 martie 2018. Fecioarele cer sfaturi și le primesc, mai trebuie doar să le urmeze. Au ce învăța de la cei din jur

Horoscop 14 martie 2018 – Berbec

S-ar putea să nu-ți dai seama că ți-ai fixat atenția asupra unor persoane și că din acest motiv tot ce fac oamenii în cauză capătă o importanță nemeritată pentru tine, plus că le interpretezi greșit vorbele și gesturile…

Horoscop 14 martie 2018 – Taur

Ai ocazia de a scăpa de povara unor gânduri negre, pe care le-ai lăsat să crească și le-ai hrănit tot timpul. Acestea au legătură cu viitorul, care e marea ta sperietoare.

Horoscop 14 martie 2018 – Gemeni

Ceri mult de la partenerii de bază, în speranța că vei obține măcar o parte din tot ce ai solicitat. Poate ar fi fost mai bună varianta de a discuta cu ei și de a le spune exact ce vrei.

Horoscop 14 martie 2018 – Rac

Ai de învățat o lecție foarte importantă despre povara supărărilor pe care o cari cu tine peste tot, lăsând-o să-ți facă viața mai grea decât ar trebui să fie, în special la serviciu.

Horoscop 14 martie 2018 – Leu

Este o zi în care poți să descoperi cum anume faci de ajungi la exagerările care te epuizează și să cauți o soluție pentru a îndrepta această greșeală. Starea de sănătate ar trebui să fie mereu o prioritate.

Horoscop 14 martie 2018 – Fecioară

Ai ce învăța de la partenerul de cuplu sau de la alte persoane care ocupă un loc important în viața ta. Este de ajuns să le ceri sfatul și să ții cont de ceea ce îți transmit.

Horoscop 14 martie 2018 – Balanță

Ai șansa de a te îndepărta de influența negativă a unor persoane, inclusiv a unora care-ți sunt apropiate și care și-au făcut o pasiune din a-ți tăia aripile de fiecare dată când vrei să-ți iei zborul.

Horoscop 14 martie 2018 – Scorpion

Ești tentat să exagerezi și nici nu vezi acest lucru, mai ales când vine vorba de relația cu cei din familie. Soluțiile dure nu sunt de folos nimănui, mai ales în acest moment.

Horoscop 14 martie 2018 – Săgetător

Dacă ai fost suficient de atent la persoanele din anturaj pe care te bazezi pentru rezolvarea unor probleme importante, vei ști exact ce pot să facă și ce nu din tot ce le ceri sau aștepți de la ele.

Horoscop 14 martie 2018 – Capricorn

Ai tendința de a exagera dificultățile cu care te confrunți și pentru că refuzi să vorbești despre asta, nici nu le vei oferi celor din jur o explicație pentru starea ta actuală, care nu e una tocmai bună.

Horoscop 14 martie 2018 – Vărsător

Ai acces la informații din surse mai puțin obișnuite, iar acest lucru te va ajuta să îți recapeți limpezimea în gândire și o parte din optimismul pierdut.

Horoscop 14 martie 2018 – Pești

Este suficient să încerci să slăbești puțin presiunea pe care o pui pe propria persoană și vei vedea că lucrurile merg la fel de bine sau poate chiar mai bine, în special la serviciu.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Comentarii