11 Ian. 2019 20:45

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019. Ziua aduce o veste bună și una rea pentru Gemeni

Distribuie

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019. Vezi PREVIZIUNILE COMPLETE pentru fiecare dintre cele 12 zodii!

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Berbec:

Este o zi foarte importantă pentru viitorul tău profesional, așa că ar fi de dorit să fii atent, prezent, dornic să faci eforturi, ca să fii apreciat și, mai târziu, recompensat.

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Taur:

Ai la dispoziție o zi specială în care să faci curățenie, cu adevărat, în planurile tale de viitor. Asta e cea mai grea treabă pe care ai putea să o ai în acest moment, dar și cea mai utilă.

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Gemeni:

Vestea bună este că îți vei recăpăta încrederea într-unul dintre partenerii de bază. Vestea rea e că va trebui să faci eforturi serioase ca să capeți și tu încrederea acelui om.

Horoscop,sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Rac:

Acum vezi ce anume asigură rezistența relației de cuplu în care ești implicat. E o combinație de bine și rău care te ajută să înțelegi și să accepți anumite minusuri.

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Leu:

Șansa ta este chiar faptul că ești foarte implicat și preocupat de muncă. Ai parte de un moment special, în care vei descoperi unul dintre punctele tale forte.

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Fecioară:

Astăzi vei avea ocazia, deosebit de prețioasă, de a descoperi cum îți poți proteja sentimentele frumoase pe care le porți celor dragi, ca să rămână vii și puternice.

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Balanță:

Te preocupă o problemă legată de casă, de familie, și ai putea găsi o soluție la care nu ai avut curajul să te gândești până acum, dar acum ți se pare cea mai potrivită.

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Scorpion:

Anumite intenții se pot materializa mai ușor astăzi sau ajută la conturarea unor planuri de viitor solide. Trebuie să te ocupi de aceste chestiuni.

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Săgetător:

Ar fi bine să îți asculți intuiția și să te ocupi de găsirea unor soluții ca să îți administrezi mai bine banii, să cheltui ca să crești, pe toate planurile, nu doar să consumi.

Horoscop sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Capricorn:

Sunt șanse să ai o adevărată revelație, să descoperi sub balastul gândurilor negre ce anume te apropie de cei dragi și ce îi aduce pe ei aproape de tine.

Horoscop sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Vărsător:

Poți primi o mână de ajutor neprețuită de la cineva din familie care știe prin ce treci și poate discuta cu tine deschis. Ai șansa de a înțelege mai bine anumite probleme.

Horoscop sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Pești:

Ai învățat multe de la cei din cercul de apropiați, fie ei prieteni sau rude. Acum ai ocazia să le oferi ceva din ce ai învățat, cu ajutorul lor. 

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Comentarii