12 Ian. 2019 20:45

Horoscopul zilei, duminică, 13 ianuarie. VIDEO

Distribuie

Berbec: Este o zi specială, pe care ar fi bine să o tratezi ca atare. Vei beneficia de informații de mare preț care vin de la persoane care îți sunt superioare, într-un fel sau altul.

Taur: Neplăcerile acestei zile sunt provocate de lipsa înțelgerii pentru drepturile celorlalți care sunt, ca și tine, interesați de beneficii și avantaje.

Gemeni: Te-ai putea dezumfla, dar dacă așa te vei simți, trebuie să știi că totul a pornit de la o eroare de interpretare, a ta sau a cuiva care te-a îndemnat să depășești anumite limite.

Rac: Îți lipsesc anumite cunoștințe sau abia acum ești nevoit să le folosești și nu sunt tocmai proaspete în memorie. Orice ar fi, va trebui să te pui la punct și să te prezinți onorabil.

Leu: Norocul vine sub forma ocaziei de a îndrepta o eroare care te-a condus la impresii greșite. Poate avea legătură cu banii, cu bunurile sau cu ceea ce ți se cuvine de pe urma unei afaceri.

Fecioară: Sunt posibile discuții în contradictoriu în familie, pe chestiuni esențiale, pe care nu le poți trata superficial. Dacă iese ceva bun din aceste dialoguri, nu ai pierdut timpul degeaba.

Balanță: Știi că trebuie să te mobilizezi pentru a face un efort special la muncă, dar îți lipsește motivația. Poate că te-ai obișnuit prea mult cu o motivație negativă.

Scorpion: Credeai că te-a lovit norocul, dar a venit doar lovitura, nu și norocul propriu-zis. Va veni și acesta, dar mai întâi trebuie să înțelegi unde ai greșit cu evaluarea situației.

Săgetător: Sunt posibile probleme în familie, în spațiul în care te retragi și unde ești vulnerabil. Poate că va fi de ajuns să fii generos și binevoitor cu apropiații, ca să temperezi situația.

Capricorn: Ai luat ce ți-a convenit din informațiile pe care le-ai primit de la un apropiat și acum situația ți se pare departe de ceea ce ai fi vrut să fie.

Vărsător: Ai ocazia de a înțelege unde ai greșit față de un prieten, în evaluarea unei oferte sau a unei propuneri venite de la acesta sau de la o rudă.

Pești: Ești supărat și consideri că ai destule motive pentru asta. Știi deja că supărarea nu te ajută cu nimic, ba te mai și încurcă atunci când sunt multe de rezolvat.

Comentarii
Ultimele Video-uri