30 Iul. 2018 21:00

Imagini nevăzute de la nunta fiicei Irinei Loghin. ”Totul a fost perfect, niciun invitat nu a plecat înainte de 5 dimineață!”

Distribuie

De sâmbătă seara și până în zorii zilei de duminică, o parte importantă din lumea bună a muzicii populare și de petrecere au fost alături de Irina, fiica Irinei Loghin, la nunta acesteia cu Bogdan Barbu. Evenimentul, unul extrem de discret și majoritatea invitaților, aleși pe sprânceană, care s-au conformat rugăminților artistei ce a devenit, la 79 ani soacră mică, a avut loc la Mânăstirea Cașin.

Imediat după ceremonia religioasă alaiul de nuntași s-a pus pe petrecut la un cochet restaurant situat pe malul Lacului Floreasca, petrecere de cinci stele unde s-a cântat până în zorii zilei următoare. Programul artistic a fost unul pe placul artiste Irina Loghin (care a fost mai emoționată ca niciodată) și ticluit de cei ce le-au devenit nași mirilor, Alina și Romeo Negoiasa (cunoscuți în lumea muzicală drept Alesis). Toți invitații în recital, nașii în mod special, cea mai bună prietenă a soacrei mici, Maria Dragomiroiu și Fuego, practic devenit 'fratele' miresei după ce a numit-o Irina Loghin mama adoptive, au cântat acompaniați de o orchestra folclorică. Prezentatorul evenimentului, galantul Octavian Ursulescu și invitații în concert i-au ținut pe invitați în priză până la orele dimineații, căci nimeni nu a dezertat mai devreme.

Comentarii
Ultimele Video-uri